Uzbudljivi trenuci

Ujutro 1.10. 1991 užas je zadesio grad stoljetne kulture - No, rodila se i ljubav!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova TV večeras predstavlja prvu dramsku seriju koja nas vodi u ratni Dubrovnik. Od 20 sati na Novoj TV možete pogledati Zoru dubrovačku.

Zora dubrovačka danas od 20 sati na Novoj TV

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Maris se istinski zbližava s Borisom

Na portalu Dnevnik.hr doznajte radnju prve epizode serije Zora dubrovačka koja počinje s emitiranjem upravo VEČERAS na Novoj TV od 20 sati!

Prva epizoda donosi uzbudljive trenutke i predivne prizore jednog od najljepših gradova na svijetu. Kasno je ljeto 1991. godine u Dubrovniku. U Hrvatskoj su već uvelike započela strašna ratna zbivanja, dok najljepši grad na svijetu još uvijek odolijeva napadima agresora.

Judita Knego je izuzetno lijepa, tiha i nježna djevojka koja ni ne može predočiti ljudsko zlo i ratne strahote koje će se uskoro sručiti nad njenim rodnim gradom.

>> Stella i Zora dubrovačka - Od večeras na Novoj TV!

Juditina majka Maris Knego, nasljednica je stare plemenitaške dubrovačke obitelji Menčetić. Udana je za Dživa Knega, markantnog i izuzetno sposobnog dubrovačkog poduzetnika za kojim uzdišu mnoge žene. U vili Menčetić s obitelji Knego žive još i kućna pomoćnica Magdalena te njezina kći Jana. Jana i Judita su najbolje prijateljice, međutim zavist koju Jana od malena osjeća prema svojoj bogatoj prijateljici pojačat će se kad se zaljube u istog muškarca.

Maro Kesovija je hrabar, ambiciozan i pošten momak. Živi sa ocem i majkom u malom mjestu Gruda u Konavlima gdje se dugo godina uspješno bave poljoprivredom. Na procesiji “Svetog Križa“ Maro prvi put ugleda Juditu i postaje očaran tom zagonetnom, prekrasnom djevojkom. Preko svoje improvizirane radio stanice Maro pokušava ući u trag ljepotici, no Janina glavna preokupacija postaje spriječiti susret Mara i Judite. Iz nepovoljne situacije Juditu spašava upravo Maro. Oni provode romantičnu noć na Srđu.

U rano jutro 1.10.1991 najgori mogući užas zadesio je grad stoljetne kulture. U Dubrovniku započeo je rat.

Zora dubrovačka počinje u 20 sati - pripremite se!

A nakon ove serije, od 21.10 možete na Novoj TV pogledati prvi glazbeno-dramski spektakl na malim ekranima, mjuzikl Stella.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene