Novi nastavak Zore dubrovačke: Sukobili su se Šiško i Dživo!


Zora dubrovačka: Šiško bijesno nasrće na Dživa nakon što ga je našao u prisnom razgovoru s Dijanom. Dživo se pokuša obraniti, ali Šiško ga udara.

Deša odlazi iz Zagreba jer misli da Filip ima drugu!

Vezani članci Slika nije dostupna Deša je izgubila dijete Slika nije dostupna Judita preko volje 'odrađuje' vjenčanje s Roccom

Dolaze Maro i Judita i prekidaju njihovu svađu. Šiško izjavljuje kako više neće nogom kročiti u Marovu kuću dok je Dživo ondje. Dživo ne odustaje od razvoja svog odnosa s Dijanom, no ona odbija svaku ideju da bi se stvari ikad mogle popraviti među njima.

Maro je rastrgan između svog oca i oca voljene mu Judite. Potaknut razgovorom koji načuje između Mara i Judite, Dživo ujutro napušta Marovu kuću.

Deša, koja je u potpunosti zaboravila na dogovor s Vilimom, vraća se s posla i zatiče Vilima pred svojim vratima (zaspao je dok ju je čekao). Nakon oklijevanja, ipak ga pušta u stan na kavu.
Matija se obračunava s “provalnikom“ Nikolom.

U zadnjem trenu smiluje se nad njegovim molbama i odustaje od zvanja policije.
Martin je u Župnom uredu zatekao sestru Gloriju kako pretražuje zbornike krsnih listova. Sestra Gloria se zbuni i, na Martinov zahtjev da mu preda Janin krsni list, Gloria se izvlači i odlazi. Sumnjičavi Martin otkriva da je sestra Gloria istrgnula Janin krsni list iz zbornika. Jana se nakon toga odlučuje obračunati s Glorijom.

Zahtijeva od nje da joj kaže sve što zna o njenom ocu. Sestra Gloria daje Jani adresu u Imotskom. Jana dolazi u franjevački samostan u Imotskom i suočava se oči u oči sa fra Petrom Menčetićem.