Novi uzbudljivi zapleti čekaju vas u Zori dubrovačkoj!


Šiško i Dijana se konačno pomire te Šiško odlazi u Grad ispričati se Dživu. Za to vrijeme, Matija ima ljubomorni ispad na Nikolu jer ga je ženska osoba zvala u konobu, a on se drži tajanstveno. Nikoli za nešto treba velika količina novca i on se obraća Boži.

Magdalena čudesno ozdravlja nakon jednog posjeta

Vezani članci Dar Mar - 1 Sretna vijest za obožavatelje serije "Dar Mar": Započelo snimanje novih epizoda, a ovog četvrtka ne propustite finale sezone! Show Masterchef Pogledajte tko su članovi žirija najnovijeg Masterchefa, riječ je o svestranim chefovima s uspješnim karijerama!

Boris objašnjava Juditi kako mora nagovoriti majku da ode na policiju reći što se dogodilo, jer je to jedini način da Martin ostane u zatvoru. Judita je uz Maris, koja prolazi traumatične trenutke zbog Martinovog silovanja te odbija dati iskaz.

Boris susreće Martina, kojeg Sonja upravo pušta na slobodu, te nasrće na njega. Sonja saznaje za silovanje i dolazi k Maris. Maris ipak Sonji daje iskaz te Martin ponovo završava u zatvoru. Boris se vraća Maris koja odbija njegovu utjehu. No, on ostaje stražariti ispred njenog stana za slučaj da ga zatreba.

Jana brine o svojoj financijskoj situaciji koja je gora no ikad. Ona je blizu bankrota i moli Gloriju da joj da novac za put majci u Švicarsku.
Filip je potpisao papire za razvod. Ipak, predomisli se i baca ih u smeće. No, Julijana se uskoro pojavljuje u Dešinoj ordinaciji s potpisanim papirima, govoreći Deši da ju je Filip zamolio da joj ih preda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook