Zora dubrovačka

Sraz Borisa i Martina zakomplicirat će sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi uzbudljivi zapleti čekaju vas u Zori dubrovačkoj!

Šiško i Dijana se konačno pomire te Šiško odlazi u Grad ispričati se Dživu. Za to vrijeme, Matija ima ljubomorni ispad na Nikolu jer ga je ženska osoba zvala u konobu, a on se drži tajanstveno. Nikoli za nešto treba velika količina novca i on se obraća Boži.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Magdalena čudesno ozdravlja nakon jednog posjeta

Boris objašnjava Juditi kako mora nagovoriti majku da ode na policiju reći što se dogodilo, jer je to jedini način da Martin ostane u zatvoru. Judita je uz Maris, koja prolazi traumatične trenutke zbog Martinovog silovanja te odbija dati iskaz.

Boris susreće Martina, kojeg Sonja upravo pušta na slobodu, te nasrće na njega. Sonja saznaje za silovanje i dolazi k Maris. Maris ipak Sonji daje iskaz te Martin ponovo završava u zatvoru. Boris se vraća Maris koja odbija njegovu utjehu. No, on ostaje stražariti ispred njenog stana za slučaj da ga zatreba.

Jana brine o svojoj financijskoj situaciji koja je gora no ikad. Ona je blizu bankrota i moli Gloriju da joj da novac za put majci u Švicarsku.
Filip je potpisao papire za razvod. Ipak, predomisli se i baca ih u smeće. No, Julijana se uskoro pojavljuje u Dešinoj ordinaciji s potpisanim papirima, govoreći Deši da ju je Filip zamolio da joj ih preda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene