Evo što vas očekuje u večerašnjoj epizodi Zore dubrovačke!


Maro saznaje da je Šiško posudio novac od kamatara te bijesan tjera oca iz kuće. Dijana i Judita saznaju što se dogodilo, Dijana sasluša Šiška i pruža mu podršku, a Judita ostaje uz Mara. Dijana i Šiško govore Maru i Juditi da će oni vratiti novac, ali Maro je odlučan da ovoga puta on riješi problem u kojemu su se našli te se nalazi s Božom, odlučan da vrati dug umjesto oca i da mu Božo kaže tko su ostali kamatari.

Šiško pronalazi pretučenog Mara!

Vezani članci Josip Aladrović - 6 Ekskluzivno: Ministar Aladrović otkrio što će biti s COVID potporama - tko će ih izgubiti, a tko će ih i dalje dobivati Mario Valentić - 2 Poslije uloge stripera vraća se kao policajac sa službenim vozilom kakvo još niste vidjeli: ''Inspirirali su me Jim Carrey i Mr. Bean''

Nikola je pušten iz zatvora i dolazi u konobu u potrazi za Matijom. No, razočara se kad sazna da je ona u Njemačkoj - sa svojim zaručnikom. Dživo ga smiruje, ujedno tješeći samoga sebe da će oboje pronaći svoje žene kad za to dođe vrijeme.

Za to vrijeme, Adela u Zagrebu ne prestaje misliti na Dživa. Posjećuje sina i u jednom trenutku ispred bolnice ugleda Janu kako je bolničari uvode u bolnicu.

Dok Julijana nastavlja svoju manipulaciju, u strahu da Filip ne dozna kako je ona tražila novac od Tonka, Filip i Deša kratko se prepuštaju emocijama, ali Deša opet tjera Filipa od sebe.

Gloria posjećuje Dešu i priznaje joj da je netko u bolnici tražio mito od Tonka. Deša je šokirana te odlazi k Filipu u bolnicu, gdje želi saznati tko joj je ucjenjivao oca. Julijana čuje ovaj razgovor, prestravljena je da Deša ne sazna kako je to bila ona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook