Petar posjećuje Magdalenu u bolnici, a njegovo prisustvo na nju djeluje čudotvorno te se ona oporavlja gotovo preko noći.


Zora dubrovačka - Iako u svađi sa Šiškom, Dijana i dalje brine za njega. Priprema mu marendu i kolače i šalje ih po Maru, koji nastoji izgladiti situaciju među roditeljima.

Boris nalazi onesviještenu Maris!

Vezani članci Slika nije dostupna Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo Slika nije dostupna Prepuste se emocijama, a onda ga Deša opet otjera od sebe

Zbog kombinacija sa Božom, Nikola zabušava na poslu i posvađa se s Matijom. Ne želi joj priznati što se događa, a ona postaje sve sumnjičavija.

Deša sve teže funkcionira bez tableta, ali i sa njima. Zbog prevelike doze, ona prespava vizitu. Zabrinuta Gloria odlazi ju potražiti. Deša se jedva budi iz sna te, potresena svim događajima, svu svoju gorčinu istresa na sestru Gloriju.

Boris obavijesti Maris da je Martin u zatvoru i obećaje joj da će zauvijek biti uz nju. No, usprkos svemu, Maris hladno tjera Borisa od sebe.
Gloria susreće Dživa u bolnici te pretpostavi da njegovo prisustvo ima veze sa Adelom i postavlja mu ultimatum – ne želi ga više vidjeti blizu bolnice (Adele).

Jani ipak nije svejedno zbog Maris. Odlazi ju posjetiti u bolnicu, ali nailazi na Dživa koji ju napada, smatrajući je glavnim krivcem za sve ružno što se dogodilo Maris. Traži od Jane da vrati kuću ili će ju on osobno izbacit iz nje. No, nakon Janinih žalopojki, Dživo se smiluje i ponudi joj novčanu naknadu za kuću.

U društvu Julijane, Filip se suočava s papirima za razvod. Donosi tešku odluku te ih, naposljetku, potpiše...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook