Hit serija

Zora dubrovačka: Miho u Konobu donosi vijest da su Maro i Šiško nestali u akciji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dživo odlazi k ranjenom Šišku, koji ga odmah pita gdje mu je sin. Dživo mu laže da ništa nije vidio te mu nudi pomoć, što Šiško prvobitno odbija. Ipak, zbog teške ozljede, Šiško je prisliljen progutati ponos te na kraju prihvati Dživinu pomoć...

U opkoljenom Dubrovniku rastu tenzije. Skupina nasilnika maltretira Filipovu majku. Uplašena Bojka im uspijeva pobjeći i provede noć lutajući dubrovačkim ulicama.

Anica i Alex po prvi puta vode ljubav. Anica se sve više zaljubljuje u Alexa i zanemari svoje bolničke dužnosti, zbog čega ju Deša oštro opomene.

>> Zora dubrovačka - Filipova majka Bojka moli Dešu da pripazi na Filipa dok je nema

Kad ujutro promrzla Filipova majka konačno stigne u bolnicu, Filip je izvan sebe. Želi se obračunati s nasilnicima, ali majka ga spriječi. Umjesto njega, to samoinicijativno obavi Boris. Filip inzistira da njegova majka isti dan napusti Dubrovnik, na što ona nevoljko pristaje. Dok čeka da ju Boris brodom preveze na sigurno, zbližava se s Dešom. Bojka moli Dešu da pripazi na Filipa dok nje nema. Deša je dirnuta. Bojka i Filip se dirljivo opraštaju.

Miho u Konobu donosi vijest da su Maro i Šiško nestali u akciji. Dijana se slama od boli i straha, a Matija ju tješi. U tom trenutku, stiže i pismo kojim Matijini roditelji javljaju da dolaze po nju.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Od 20 sati Stella i Zora dubrovačka - Od nedjelje na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene