Vruće, vruće

Ima grižnju savjesti, no ipak se prepušta kapetanovim poljupcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris je očaran, a Maris osjeća grižnju savjesti radi emocija koje su se u njoj rodile. Sve to vas čeka u novim nastavcima serije Zora dubrovačka.

Novi nastavci ZORE DUBROVAČKE nose i nova uzbuđenja u ljubavnim životima glavnih likova.

Pogledaj i ovo showbuzz Pratite i vi Najuspješnija nova serija ikada!

Boris se vraća k Maris i zahtijeva istu cijenu za prijevoz u Dubrovnik. Želi nju. Maris se prepušta poljupcima kapetana koji joj je sve privlačniji. Maris i Boris vode ljubav, nakon čega Maris osjeti grižnju savjesti. Krivi se što su se u njoj uopće rodile ikakve emocije prema Borisu, dok je on njome očaran. Ipak, ni jedno ni drugo ne izgovaraju što osjećaju.

>> Zelene oči kojima domaće gledateljice ne mogu odoljeti

Šiško u šumi nalazi Matiju i dovodi je u bolnicu, gdje se Judita brine za nju. Matija dolazi do konobe s Juditom i obavijesti Dijanu i Šiška da je Maro nestao. Šiško ga odlučuje potražiti, dok Dijana ponudi Matiji smještaj u konobi.

Nakon što je zatekao Filipa kod Deše, Dživo dolazi Deši želeći izgladiti odnose. Deša se opire, no na kraju ipak popušta ljubomornom Dživu. Nakon vođenja ljubavi, Dživo govori Deši da će ostaviti Maris čim završi rat te joj predloži šetnju gradom, bez skrivanja, na što ona pristane. No, umjesto ugodne šetnje, nailaze na osude sugrađana, a uz to, Deši pozli te ju Dživo vodi u bolnicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene