Ukoliko želite znati što vam donosi večerašnja epizoda serije 'Zora dubrovačka', na pravom ste mjestu.


Dok se Boris polako oporavlja na tavanu Vile Menčetić, Maris se istinski zbližava s njim, iako i dalje potiskuje svoje osjećaje prema njemu.

Dživo dolazi u bolnicu i donosi lijekove za tek rođenu Dešu te shvaća da Judita, koje nema kod kuće već dva dana, nije ni u bolnici.

Zabrinuti Dživo sreće satnika koji ga pohvali što je svoj gliser ustupio Odredu naoružanih brodova te je, zahvaljujući njemu, Maro izveo herojsko djelo donijevši u Grad lijekove i hranu. Bijesan Dživo kreće prema konobi.

Vezani članci Slika nije dostupna Deša odbija Filipovu pomoć! Slika nije dostupna Priznaje da je trudna!


U međuvremenu, Maro, Šiško i Dino prebace hranu i lijekove u konobu. Šiško je zadovoljan uspješnom akcijom, ali i dalje hladan spram Judite, što se Maru ne sviđa te pokušava smekšati očev stav prema Juditi. Slavlje Marovog i Juditinog uspjeha prekida dolazak razjarenog Dživa te izbija strašna svađa između njega i Kesovija.

Nakon sukoba s Kesovijama, Dživo i Judita se vraćaju kući gdje se nastavljaju svađati. Maris saznaje da je Judita bila na Šipanu te i ona shvaća da su stvari otišle predaleko, iako i sama uviđa da je Judita zaljubljena i ne može se tako lako odvojiti od Mara. Ipak, Dživo odluči poslati Juditu u Italiju te se nalazi s načelnikom kako bi riješio pitanje prijevoza.
Ni kod Kesovija Marov i Juditin pothvat ne nailazi na plodno tlo.

Šiško brani Maru da se viđa s Juditom radi Dživa, a Maro protestira i odluči potražiti svoju Juditu. Njih dvoje se zaklinju na vječnu ljubav i odnose lijekove u bolnicu. Deša je ganuta njihovim pothvatom, ali joj pažnju odvraća Aničina informacija da iz bolnice nestaju lijekovi.

 

Seriju 'Zora dubrovačka' gledajte večeras od 21:15 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju