Hit serija

'Zora dubrovačka': Maris je čvrsta i daje mužu do znanja da je njihov brak mrtav!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je saznao da je trudna, Dživo napada Dešu zašto mu to ranije nije rekla, misleći da ga je time htjela ucjenjivati. Preneražena Deša mu govori kako ne želi da dijete ikada sazna tko mu je otac te ga izbacuje iz ordinacije.

Dživo se ponovo sukobljava s Maris te je prijetnjama natjera da mu kaže pravu istinu o Borisu. Ona priznaje da je dezertirao zbog nje, no Dživo u to ne vjeruje. Uvjeren je da se Maris zaljubila u njega te je nastavlja vrijeđati i optuživati. Maris je čvrsta, odgovara na njegove optužbe te ga na kraju uspije potjerati i dati mu do znanja da je njihov brak mrtav. Nakon sukoba s Maris, Dživo pokuša razgovarati s Juditom, no nailazi na još jedno odbijanje.

>> Zora dubrovačka: Miho u Konobu donosi vijest da su Maro i Šiško nestali u akciji!

U međuvremenu, Judita revno njeguje Šiška koji postaje sve ogorčeniji zbog svoje nemoći i Marova nestanka, a ne vidi koliko i Dijana pati te koliko ga zapravo krivi za Marov odlazak. Ona to ne izgovara, već tiho protestira time što ga odluči ne posjetiti.

Judita saznaje da je bolnica dobila novog dobrotvora koji je želi upoznati. Ona pristaje i shvaća da je to Rocco. Rocco joj govori da je došao po nju da je izvuče iz pakla rata te Judita odmah posumnja na urotu svoga oca. Ipak, Rocco je uvjeri da nema veze s Dživom te da mu je glavna namjera pomoći Gradu.

Anica doživljava svoje prvo razočaranje s Alexom kojeg zatiče kako, umjesto s njom, uživa u društvu dviju djevojaka.
Odbačen od svih, Dživo se vraća Deši te traži od nje da pobaci dijete. Deša je zgrožena njegovim prijedlogom. Ne može vjerovati da joj Dživo tako okrutno i hladno naređuje da se riješi djeteta. Ona odbija njegov zahtjev i govori mu da je ona majka tom djetetu i da će ga roditi ma što on mislio o tome.
 

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Zora dubrovačka: Na ratište odlazi netko za koga to nikad ne biste pomislili

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene