Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Zora dubrovačka' večeras donosi novu uzbudljivu epizodu na Novoj TV od 21.10 sati.


Sadržaj večerašnje epizode serije 'Zora dubrovačka'

Vezani članci Slika nije dostupna Filipova majka Bojka moli Dešu da pripazi na Filipa dok je nema Slika nije dostupna Na setu 'Zore dubrovačke': Jolanda Tudor proslavila rođendan!

Judita i dalje trpi Janine uvrede, koja joj ne želi oprostiti što je poslala Magdalenu da odnese njeno pismo. Kad Jana saznaje da je Dživo najavio odlazak u Italiju, u tome vidi spas od svih svojih problema.

Magdalena se vraća u kuću nakon što ulovi Dešu i Dživa u strasnom zagrljaju. Ne propusti to spočitnuti Deši, ali ni oplesti po Dživu, koji se u međuvremenu sukobio sa Šiškom. Dživu ovo loše sjedne, ali ga smiri što Magdalena nije ništa rekla Maris.

>> Upoznajte glavne ženske likove u Zori dubrovačkoj

Na koncu, Dživo ipak uspije doći do karata za brod, ali samo za Maris i Juditu. Dok je Jana šokirana razvojem situacije, Judita, koja se buni protiv odlaska iz Grada, želi Jani prepustiti svoju kartu za brod. No, njeni roditelji ne žele ni čuti za ovo. Jana je očajna jer nju i Magdalenu obitelj Knego ostavlja u Dubrovniku te odlučuje sama doći do karata.

I dok se u Vili Menčetić traži put za izlaz iz rata, Šiško spremno odlazi na frontu. Maro i Lukša su živi i zdravi, uspiju im se javiti, ali Dijana je, bez obzira na to, potresena činjenicom da su njena oba muškarca pošla u rat. Maro pita majku je li Judita navraćala, ali Dijana dvoji s odgovorom.

Seriju Zora dubrovačka gledajte na Novoj TV od 21.10 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju