Nova epizoda

Jana prima loše vijesti iz Švicarske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deša se kaje nakon noći provedene s Vilimom, ali ne odustaje od razvoda te je i dalje odlučna istjerati situaciju na čistac.

Zora dubrovačka - I sama sumnjajući da je Dživo upleten u požar, Adela suočava Dživa s pitanjem što su mu Kesovije toliko skrivili? Dživo zamjeri Adeli što mu ne vjeruje da nije imao ništa s paležom štale.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša je izgubila dijete

Njihov zagrljaj vidjela je Maris!

Deša se kaje nakon noći provedene s Vilimom, ali ne odustaje od razvoda te je i dalje odlučna istjerati situaciju na čistac.

Jana prima loše vijesti iz Švicarske - Martin je ukinuo financijsku pomoć i Magdalena će morati napustiti bolnicu ako ne nađu neko drugo rješenje. Jana je očajna, nema nikakvih prihoda i čini joj se kako nema načina da pomogne majci.

Petar je pronašao Maris koja mu otkriva što je Jana sve napravila Menčetićima. Iznenađen i šokiran, Petar odlazi u Vilu po odgovore, gdje ga Jana obavještava o Magdaleninom stanju. Petar joj obećava pomoći, a Jana ostaje tužna jer je razočarala oba roditelja.

Dijana je luda od brige za Šiška. Svjesna je kako zbog njegovog osvetničkog pohoda pati cijela obitelj te odluči uzeti stvari u svoje ruke i napokon urazumiti muža koji je potpuno zaslijepljen bijesom. No Šiško, iako oslobođen zbog Dživa koji je odlučio da ga neće tužiti, nema namjeru odustati od osvete.

Boris odluči otići k Maris te ostavlja Janu samu u Vili s pištoljem. Za to vrijeme, Martin kuje osvetu za Borisa, kojeg smatra glavnim krivcem za raspad svoje obitelji. Odluči ga kazniti tako što će ga udariti tamo gdje ga najviše boli. Provaljuje Maris u stan...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene