Budite i večeras uz Novu TV od 21.10 sati i gledajte seriju Zora dubrovačka.


Donosimo vam radnju večerašnje epizode serije 'Zora dubrovačka'.

U Vili Menčetić se produbljuje jaz između Magdalene i Dživa, kojem Magdalena otvoreno prigovara zbog preljuba. Judita odlazi u konobu do Dijane pitati za vijesti o Maru i polako se počne zbližavati s Dijanom. Za to vrijeme, na terasu konobe stiže Dživo, od kojeg se Judita skriva, a Dijana ga uspije potjerati prije no vidi Juditu. U konavoskim brdima, Maro želi utješiti uplašenu Matiju i poklanja joj Juditin šal.

Iako ne zna pravi razlog Dešine potresenosti, Filip, čije je srce zarobila Deša, čini sve kako bi je utješio. Potaknuta iskrenim razgovorom s Filipom, Deša daje Dživu ultimatum: ako želi biti s njom, mora je oženiti. No, pod izgovorom ratne situacije, Dživo odlučuje ostati s Maris.

Vezani članci Show Masterchef Pogledajte tko su članovi žirija najnovijeg Masterchefa, riječ je o svestranim chefovima s uspješnim karijerama! Serija Kud puklo da puklo Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?


Boris primijeti da mu se Maris predaje preko volje te ju izbacuje iz kabine i otkazuje dogovor. Ipak, kasnije se predomisli i ponudi Maris da će je vratiti u Dubrovnik, ako napuste skupa brod po noći nasred pučine. Maris, iznenađena njegovom gestom, pristaje na ponudu te kreće na put tijekom kojeg otkrivamo da Boris nije onakav kakvim se prikazuje. Nitko osim Jane ne zna da su njih dvoje otišli s broda.

Judita se nastavlja zbližavati s Dešom. Njih dvije odluče iskoristiti sunčano prijepodne i okupati se u moru. Deši je to jedini sretni trenutak otkako se posvađala s Dživom, koji je u međuvremenu saznao od Anice da je Jana na brodu.

 

Zoru dubrovačku gledajte na Novoj TV od 21.10 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook