U prvom tjednu prikazivanja Zora dubrovačka već donosi zanimljive zaplete i radnju prepunu novih elemenata. Ovu seriju i danas gledajte na Novoj TV od 21.10 sati.


Donosimo sadržaj večerašnje epizode serije 'Zora dubrovačka':

Vezani članci Slika nije dostupna Filipova majka Bojka moli Dešu da pripazi na Filipa dok je nema Slika nije dostupna Zora dubrovačka: Borisovo stanje se pogoršava!

Maro obavještava Juditu kako će uskoro krenuti na bojište. Dijana je počela s radom u Taverni gdje se organizira pomoć prognanicima. U Tavernu dolazi njena prijateljica Adela iz Čilipa čiji su muž i sin nestali. Šiško i Maro odluče pomoći i krenuti prema Čilipima u potragu za njima. Lukša se prijavljuje u vojsku, a Maro i dalje prima i šalje poruke te izvještava o dosad najvećem napadu na Konavle i dijelove Dubrovnika. Prima poruku od Rocca Sorga kojom on poziva obitelj Knego da dođu kod njega u Padovu.

>> 1.10.1991. - Trenutak kada se sve promijenilo

Dživo grubo potjera Mara iz kuće i posvađa se s Juditom. Obavještava je da će prihvatiti Roccov poziv za odlazak u Italiju, no Judita to odbija.

Tijekom napete rođendanske večeri, Judita dobiva poklon od pokojne bake koji je smjela otvoriti tek na svoj 20. rođendan. U pismu koji je priložila uz obiteljski grb, baka imenuje Juditu vlasnicom čitavog obiteljskog bogatstva. Maris je neugodno iznenađena, jer je mislila da je ona jedina nasljednica imanja obitelji Menčetić.

'Zoru dubrovačku' gledajte večeras na Novoj TV od 21.10 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook