Pročitajte što vas čeka u večerašnjoj epizodi serije Zora dubrovačka.


ZORA DUBROVAČKA
20.10 sati

Nakon što je u kući svoje majke pronašla Magdalenino pismo, zadovoljna Jana se s Dinom vraća u Grad. Jana i Dino se opraštaju, a njihovom zagrljaju svjedoči Martin, koji poludi od ljubomore te se iskaljuje na Dinu, a potom i na Jani. Ipak, Jana ga uspije uvjeriti da je Dino samo njen stari prijatelj, a Martin njena jedina ljubav. U vili, gdje se Jana prvi put osjeća kao plemenitašica, Jana nagovijesti Martinu da bi uskoro mogao saznati lijepe vijesti (misli na svoje plemenitaško podrijetlo).

Razočaran Boris vraća starim porocima – lakim ženama, no i dalje ne može zaboraviti Maris. Za to vrijeme, Judita tješi majku i smatra da je prirodno i ljudski da Boris brine za život svog djeteta, a time i za Janin. Usprkos svemu, Maris smatra da ga mora zaboraviti.
Jana posjećuje Maris gdje iz majčinog stana uzima neke Magdalenine stvari.

Vezani članci Slika nije dostupna Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo Slika nije dostupna Prepuste se emocijama, a onda ga Deša opet otjera od sebe

Po dolasku u Vilu, Jana među njima nalazi fotografiju muškarca za kojeg je uvjerena da je njen otac. Deša osjeća radost zbog skorog susreta sa suprugom. No, u dogovoreno vrijeme, Deša otvara vrata svog stana i neugodno se iznenadi kad na njima ugleda Filipa Vilima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook