Strast i suze...

Razočarana i shrvana odlazi na majčin grob

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako to ne želi priznati, Maris gaji osjećaje prema kapetanu Paveli. Evo što vas čeka u novim nastavcima serije Zora dubrovačka!

ZORA DUBROVAČKA

Pogledaj i ovo showbuzz Pratite i vi Najuspješnija nova serija ikada!

Šiško otvoreno govori Juditi da je protiv njene i Marove veze, jer su njihove obitelji dva različita svijeta. Tužna i zabrinuta Judita upita Mara hoće li ostati zajedno usprkos protivljenju roditelja, na što joj Maro obećava da ih nikada nitko neće rastaviti.

>> Momčilo Otašević iz 'Zore dubrovačke' osvojio je srca mnogih žena pojavom na malim ekranima!

Kapetan Boris je ispunio svoje obećanje i doveo Maris u Dubrovnik te je došao trenutak njihovog rastanka. Iako to ne želi priznati ni sebi ni Borisu, Maris počinje gajiti osjećaje za kapetana Pavelu. Odlazi put Vile Menčetić ni ne sluteći kakva sudbina čeka Borisa dolaskom u Grad...

Posjet Dešinog oca te njegova isprika Deši jer je ostavio nju i njenu majku jako utječe na Dešu, koja je zbog svoje trudnoće izrazito emotivna.

I dok Maris kreće prema svom domu, Deša skupi hrabrost te odlazi u Vilu Menčetić kako bi Dživa obavijestila o djetetu koje nosi... Razočarana Dživom i shrvana ishodom situacije u Vili Menčetić, Deša odlazi na majčin grob potražiti utjehu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene