Serija 'Zora dubrovačka' i večeras donosi nova uzbuđenja.


Budite uz Novu TV od 21:10 sati i uživajte u novim zapletima radnje serije 'Zora dubrovačka' koja je osvojila Hrvatsku.

Vezani članci Slika nije dostupna Deša odbija Filipovu pomoć! Slika nije dostupna Priznaje da je trudna!

Deša konfrontira Filipa koji joj priznaje da je odgovoran za manjak lijekova u bolnici. Govori Deši da ih je uzeo kako bi njima spasio nekome život, ali ne otkriva kome.

Miho u konobi dočekuje Mara kao pravog heroja. Maro ne propusti napomenuti da je Judita jednako zaslužna za njihov herojski podvig. Usprkos svemu, Šiško je i dalje hladan prema Juditi, a nakon incidenta sa Dživom, i samoj Juditi postaje nelagodno biti blizu Šiška.

Maro i Šiško dobivaju nalog da sutra zorom moraju na Srđ. Judita je ponosna na svog Mara, ali i zabrinuta. Dvoje zaljubljenih noć prije Marova odlaska provode na plaži, gdje joj Maro obećava da će se vratiti.


Nakon što ga je Deša odbila, Dživo prisiljava Maris da spava s njim. Boris čuje njihovu svađu te odvlači pozornost lupanjem. Maris odlazi na tavan i zatiče Borisa na podu, u bolovima, bijesnog zbog Dživovog ponašanja te on prvi put otvorenije pokazuje emocije prema Maris.

Dok Dživo zaziva Maris i kreće prema tavanu, bijesan Boris želi se obračunati sa Dživom. Maris ga ipak uspije smiriti te on i dalje ostaje skriven na tavanu. Ipak, Boris joj otkriva da što prije želi otići s tavana Vile Menčetić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju