Pokuša je probuditi, ali mu ne uspijeva te ju donosi u bolnicu.


Zora dubrovačka: Boris nalazi onesviještenu Maris u razbacanom stanu. Pokuša je probuditi, ali mu ne uspijeva te ju donosi u bolnicu, gdje Maris napokon dolazi k sebi. No, nakon buđenja, Maris odbija bilo kakav liječnički pregled.

Jana prima loše vijesti iz Švicarske

Vezani članci Slika nije dostupna Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo Slika nije dostupna Prepuste se emocijama, a onda ga Deša opet otjera od sebe

Nakon razgovora s Dživom o požaru, Adela odlazi Dijani, koja je uznemirena Šiškovim tvrdoglavim ponašanjem. Dijana na zgarištu nađe petrolejku – dokaz da je Šiško odgovoran za požar. Šiško, međutim, ostaje tvrdoglav, ne priznaje krivicu te Dijana odlazi neko vrijeme živjeti kod djece dok Šiško ne dođe pameti.

Po povratku u Grad, Adela se ispriča Dživu što je sumnjala da je on mogao podmetnuti požar.

Deša odlazi u Zagreb i obavijesti Filipa da pokreće razvod. Istovremeno, Deša shvati da Julijana nije njegova ljubavnica i da Filip ni u jednom trenutku nije prevario Dešu – za razliku od nje. Ipak, ljuta zbog toga što ju je naveo da nastavi sa životom, te ga tako i prevari, predaje mu papire za razvod.

Dživo uhvati Matiju i Nikolu kako se ljube za vrijeme radnog vremena, a njegovu ljutnju još više pojača činjenica da je Nikola bez pitanja uzeo njegovu odjeću.

Jana provodi večer sama u Vili, u strahu od Martina koji vreba pred kućom...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook