Glumica Zooey Deschanel ima novog muškarca u svom životu, Jonathana Scotta.

Galerija


Poznata glumica Zooey Deschanel nedavno se rastala od producenta Jacoba Pechenika s kojim je bila u braku četiri godine. Odnos im je navodno već duže vrijeme patio zbog pretrpanih rasporeda, pa su se odlučili rastati kako njihovo dvoje djece ne bi previše patilo zbog lošeg odnosa njihovih roditelja. 

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Slika nije dostupna 'Ona zna biti prava noćna mora, uništila je svaku svoju vezu'

Mnoge holivudske zvijezde vrlo brzo nakon prekida pronađu novu ljubav, ali Zooey je doista nadmašila mnoge. Naime, glumica je nakon samo tjedan dana viđena kako zaljubljeno šeće s poznatim televizijskim voditeljem emisije "Lovci na nekretnine", Jonathanom Scottom.

Jonathan je jedno od najsimpatičnijih TV lica SAD-a, a uz svog brata blizanca svakodnevno uveseljava gledatelje dajući im korisne savjete o preuređenju doma. Zooey je pak filmska glumica koja se okušala i u sinkronizaciji crtića, a najpoznatija je kao glavna junakinja serije "New Girl" koja je dugi niz sezona oduševljavala publiku. 

Novopečeni par paparazzi su snimili kako zajedno izlaze iz restorana, a držali su se za ruke što je odmah potaklo šuškanja o tome da su zajedno. Za potvrdu nije trebalo dugo čekati, jer je neimenovani prijatelj para za People rekao kako je istina da se viđaju. 

"To je nova veza, za sada se samo zabavljaju", rekao je izvor i potvrdio glasine. Drugi izvor blizak Scottu rekao je kako su se sreli snimajući epizodu "Carpool Karaoka".

Čini se da lijepa glumica prepoznatljivih plavih očiju nije dugo tugovala za svojim bivšim suprugom već se spremno upustila u novo razdoblje svog života. 

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu