Selfi iz teretane

Život nakon blizanaca: Seksi mama vratila liniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate mame u Hollywoodu nemaju puno vremena i poželjno se da se što prije vrate u top formu.

Poznata glumica Zoe Saldana nedavno je rodila blizance, a sada se već hvali fotkom iz teretane! I da, to su trbušnjaci nakon blizanaca! Izgleda kako je hollywoodska glumica naslijedila dobre gene, a i redovito vježbanje pomaže u vraćanju dobre linije.

Pogledaj i ovo Ana Gruica (Foto: Instagram) Potpuno prirodna Jedna od najzgodnijih Hrvatica pokazala lice bez trunke šminke: "Fit mama bez filtera"

Khloe Kardashian prava je lavica: Objavila svoju fotografiju prije i poslije obrade Photoshopa

 

Almost there! It's been difficult but so rewarding. I feel strong. All it takes is determination! Mommies we can all do it, damn it!!!

Posted by Zoe Saldana on Wednesday, July 29, 2015

'Još malo i tamo sam! Bilo je teško no vrijedi... Osjećam se snažno, a potrebna je snaga volje. Mame diljem svijeta, mi to možemo!', poručila je 37-godišnja glumica nakon što je objavila svoj selfi iz teretane.

Zoe i njezin suprug Marco Perego-Saldana dobili su blizance Bowieja i Cy u studenom prošle godine, a nakon što je objavila fotografiju stigli su joj i brojni pozitivni komentari na koje je Zoe i sama odgovorila.

 

Celebrating 6 months with Cy and Bowie - can't believe how fast it's gone by - Marco's dance moves always puts a smile on their face! #bestdad #twinning

Posted by Zoe Saldana on Wednesday, May 27, 2015
 

#marcoperegosaldana My favorite role #nationalparentsday

Posted by Zoe Saldana on Sunday, July 26, 2015

'Hvala vam svima na pozitivnim komentarima. Ne možete ni zamisliti koliko sam sretna i ponosna kada vidim vaše komentare kako sam vas inspirirala. I ja sam bila inspirirana mamama oko sebe jer su i one podijelile svoje putovanje. Jače smo ako se držimo zajedno', poruka je zgodne glumice koja se priprema za nove filmske uloge.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene