voli biti bez odjeće

Poznata glumica pozirala gola i domišljato prekrila škakljive dijelove tijela: "Ti si anđeo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoe Kravitz obožava pozirati gola i sa zanimljivim detaljima.

Glumica Zoe Kravitz (31) prošle je godine pozirala gola s breskvom u ustima, a ovog puta obožavatelje je iznenadila prekrivši grudi samo cvijećem. 

Pogledaj i ovo The Batman Moćne fotke! Kako je Zagreb na jedan dn postao Gotham City? Evo gdje je sve osvanuo poznati znak šišmiša

Zoe, koja je kći poznatog glazbenika Lennyja Kravitza (55), dobila je brojne pohvale za svoju fotografiju na Instagramu. “Ti si anđeo ravno iz raja“, napisala joj je poznata manekenka Bella Hadid. “Rasturaš svaki prokleti dan“, “Nestvarno“, “Zaljubljena sam u tvoju fotografiju“, “Jeste li ikad vidjeli nešto savršenije? Ja nisam“, “Božica“, “Prava žena“, komentirali su oduševljeni fanovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💐

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Glumica, koju je proslavila serija “Male laži“, i u prosincu prošle godine dobila je komplimente obožavatelja kada je pozirala gola s breskvom. “Evo ti sad, 45“, istaknula je pokraj slike.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eat that, 45 🍑

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Njezina objava bila je komentar na predsjednika Donalda Trumpa i političku situaciju. Naime, Trump je 45. američki predsjednik i bio je pokrenut njegov opoziv.

Inače, glumica obožava pozirati gola i pozirati sa zanimljivim detaljima, primjerice voćem. Ranije je umjesto breskve imala lubenicu koja joj je prekrivala golo međunožje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene