Seksi ili?

Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?

Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Zoe Kravtiz (Foto: Getty Images) +0 Zoe Kravtiz (Foto: Getty Images) Galerija

Zoe Kravitz voli objavljivati provokativne fotografije na Instagramu, no ovom fotkom nadmašila je samu sebe.

31-godišnja glumica i model Zoe Kravitz karijeru je izgradila na račun poznatih roditelja, glazbenika Lennyja Kravitza i Lise Bonet, a danas je poznata i po golišavim selfijima koje obožava objavljivati na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Zoe Kravitz ipak je (po)kleknuo! Miljenik žena mislio je da više neće stati pred oltar, no četiri godine nakon razvoda razuvjerila ga je lijepa kolegica!

Ova sitna, ali dinamitna tamnoputa dama mnoge neodoljivo podsjeća na svoju majku, glumicu Lisu Bonet koja je i sama znana kao ljubiteljica izazovnih modnih izdanja. Naime, Lisa se često na crvenim tepisima pojavljuje u seksi haljinama koje više otkrivaju no skrivaju, a sudeći po Zoe - jabuka ne pada daleko od stabla. 

Nakon što je na afterpartyju Oscara 2019. godine šokirala pojavivši se u mikro zlatnom topiću, Zoe je odlučila svojim fanovima i pratiteljima na Instagramu prirediti pravi show. Pozirala je tako potpuno gola sa sočnom, zrelom breskvom u ustima. 

Na fotki koju je objavila vide se i njezine sitne, ali brojne tetvaže, a u samo četiri sata dobila je preko pola milijuna lajkova. Iako je Zoe već u nekoliko navrata objavljivala senzualne selfije na kojima se erotično pigrava s hranom, ovom fotkom nadmašila je sve svoje prijašnje provokacije. 

Ipak, reakcije obožavatelja nisu bile nepodijeljene. Neki su se oduševili Zoeinim seksepilom, dok su drugi pak smatrali da je ipak malo pretjerala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eat that, 45 🍑

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Celebrity Nije mogla hodati, pozirati niti disati: Pjevačica na važan događaj stigla s premalim steznikom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene