Plijenila poglede

Od slavne guze na kraljevskom vjenčanju prošle su već tri godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kao da je bilo jučer, ali prošlo je puno više.

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa, došla je u centar medijske pozornosti nakon kraljevskog vjenčanja kad su se svi raspisali o njenoj savršeno oblikovanoj stražnjici.
Ona je na vjenčanju bila djeveruša i za tu je priliku na sebi imala haljinu dizajnera Alexandera McQueena u kojoj se isticala njena vitka linija i savršeno oblikovana guza.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Medijima to nije promaknulo i Pippa se u trenu našla u centru pozornosti i svi su pisali o njenoj stražnjici. No, to ipak nije skrenulo pažnju s najvažnijeg događaja.

Kate i Wiliam danas slave 3. godišnjicu svog braka. Tri su godine prošle od kada se cijeli svijet skoncentrirao samo na jedan par – britanskog princa i pučanku Kate.

No, mladi je par danas ipak odlučio samo odmoriti i godišnjicu proslaviti privatno. Prošle godine par je godišnjicu proveo razdvojeno – Wiliam je bio poslovno u Walesu, dok je Kate posjetila dječju bolnicu u Hampshireu.

Otišli su korak predaleko i napravili neočekivano!

Kate je kao poklon dobila Cartier sat optočen dijamantima u vrijednosti 3,600 funti koji joj je poklonio tik prije polaska na Novi Zeland.

Podsjetimo, britanski princ William i pučanka Kate Middleton vjenčali su se 29.4.2011. godine u Westminsterskoj opatiji, mjestu krunidbe bitanskih kraljeva od 1066. godine, u nazočnosti kraljevske obitelji, obitelji mladenke, te brojnih okrunjenih glava iz čitavog svijeta, političara, prijatelja mladog para i drugih uzvanika.

Middleton je prva pučanka u 350 godina koja se udala za princa u najužem nasljednom redu za britansku krunu. Na vjenčanju je nosila tijaru iz kraljevske kolekcije i zaručnički prsten od dijamanata i safira koji je nakada pripadao Williamovoj majci princezi Diani.

Kraljevski par uživa u malenom sinu Georgeu koji im svaki dan ispunjava smijehom, a počelo se šuškati da žele još jedno dijete.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene