Franka Batelić i Vedran Ćorluka prije deset godina nisu ni slutili što ih čeka.

Galerija


Franka Batelić i Vedran Ćorluka trenutno su najpopularniji par u Hrvatskoj. Krase ih uspjeh i ljepota, ali i neizmjerna ljubav koju gaje jedno prema drugome.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Još jedno prelijepo izdanje pjevačice: Itekako je vidljivo da je iza Franke Batelić uspješno životno razdoblje Nives Celzijus (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Po čemu će domaće zvijezde pamtiti prošlu godinu? Nekima je bila odlična, a nekima malo manje

Ljeto iza nas u znaku je njihova vjenčanja, a kada bi se vratili desetljeće unatrag, dolazimo do vremena kada je taj dvojac zasigurno maštao o ljubavi života.

Vedran je tada već debelo igrao nogomet, a Franka je bila ja početku svoje glazbene karijere. Nisu se poznavali i svatko je od njih vodio svoj život. Tada nisu ni slutili da je pred njima velika ljubav, bajkovito vjenčanje, a možda uskoro (tko zna) i prinova.

Mi smo izvukli fotografije upravo iz tog vremena da biste se prisjetili kako je ovaj zaljubljeni dvojac izgledao prije deset godina, kada nitko nije ni slutio da će upravo njih dvoje biti sinonim za veliku ljubav. Zavirite u galeriju i pogledajte kako su izgledali.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Pixell)
Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Pixell)