Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Bilo je mnogo znakova da se to događa, ali Andrew nije htio reagirati', otkriva bliski izvor Lauren Silverman i Simona Cowella.


Nakon što je u medije procurila afera Simona Cowella s Lauren Silverman, suprugom njegova najbolja prijatelja Andrewa, cijeli skandal iz dana u dan poprima sve veće dimenzije.

>> Skandal ima nastavak - Prekinuo s trudnom preljubnicom prije 6 tjedana!

Vezani članci Slika nije dostupna Ostala trudna s njegovim najboljim prijateljem: 'Ne znam mogu li im oprostiti' Slika nije dostupna Ostala trudna s muževim najboljim prijateljem, a sada se i rastala

Iako je Lauren na početku tvrdila kako se u ljubavni odnos sa Simonom upustila nakon što su se ona i suprug emotivno razišli, bliski izvori još jednom potvrđuju kako to nije istina.

'Bilo je mnogo znakova da se to događa, ali Andrew nije htio reagirati. Ona i Simon su znali satima pričati skupa, a Andrew je to sve tolerirao', otkrio je bliski izvor.

Dodao je kako su Lauren i Simon u ljubavnom odnosu još od 2009. godine.

'Ta afera traje već četiri godine! Lauren je oduvijek zaljubljena u simona, a afera između njih traje od 2009. godine', otkriva izvor.

Ipak, valja istaknuti kako je ovog tjedna otkriveno da su Simon i Lauren prekinuli romansu prije nešto više od mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook