Cure detalji!

'Znao je da ga žena GODINAMA vara s njegovim bliskim prijateljem!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Bilo je mnogo znakova da se to događa, ali Andrew nije htio reagirati', otkriva bliski izvor Lauren Silverman i Simona Cowella.

Nakon što je u medije procurila afera Simona Cowella s Lauren Silverman, suprugom njegova najbolja prijatelja Andrewa, cijeli skandal iz dana u dan poprima sve veće dimenzije.

>> Skandal ima nastavak - Prekinuo s trudnom preljubnicom prije 6 tjedana!

Pogledaj i ovo showbuzz Napokon progovorio Ostala trudna s njegovim najboljim prijateljem: 'Ne znam mogu li im oprostiti'

Iako je Lauren na početku tvrdila kako se u ljubavni odnos sa Simonom upustila nakon što su se ona i suprug emotivno razišli, bliski izvori još jednom potvrđuju kako to nije istina.

'Bilo je mnogo znakova da se to događa, ali Andrew nije htio reagirati. Ona i Simon su znali satima pričati skupa, a Andrew je to sve tolerirao', otkrio je bliski izvor.

Dodao je kako su Lauren i Simon u ljubavnom odnosu još od 2009. godine.

'Ta afera traje već četiri godine! Lauren je oduvijek zaljubljena u simona, a afera između njih traje od 2009. godine', otkriva izvor.

Ipak, valja istaknuti kako je ovog tjedna otkriveno da su Simon i Lauren prekinuli romansu prije nešto više od mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene