Budući nasljednici

Premijera trbuščića na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim o filmskim ostvarenjima pričalo se i o glamuroznim haljinama, ali i trudničkim trbuščićima koje su poznate dame ponosno prošetale.

Zlatni globusi i ove su godine privukli mnoge zvijezde A liste, a poznate glumice ponosno su prošetale svoje trudničke trbuščiće. Najveće iznenađenje je bila glumica Kerry Washington koja je bila zvijezda prošlogodišnje dodjele s filmom 'Odbjegli Django'. Ovoga je puta premijerno prošetala trbuščić i time potvrdila višemjesečna nagađanja kako čeka svoje prvo dijete sa suprugom Nnamdija Asomugha za kojeg se udala u lipnju prošle godine. Kerry je blistala u pastelnoj haljini koja je suptilno naglašavala trbuščić.

Pogledaj i ovo Taylor Swift - 3 Pogled govori sve! Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

'Američki varalice' dobitnici večeri - doživljaj nije pokvarila ni poplava!

Svoje drugo dijete čeka i glumica Drew Barrymore koja osmijeh nije skidala s lica u cvjetnoj haljini, baš kao i Olivia Wilde koja je naglasila svoj rastući trbuščić u uskoj zelenoj svjetlucavoj haljini. No one nisu jedine trudnice... crvenim tepihom prošetala je supruga Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky, koja čeka njihovo drugo dijete.

Što se tiče nagrada, najviše Zlatnih globusa odnijela je kriminalistička komedija smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća 'Američki varalice' (American Hustle) redatelja Davida O. Russella, koja je pobijedila u kategorijama najbolje komedije/mjuzikla, najbolje glumice u komediji ili mjuziklu, te najbolje sporedne glumice.
Najboljim filmom u kategoriji drame proglašen je 'Dvanaest godina ropstva' (12 Years a Slave) u režiji Stevea McQueena, temeljen na istinitoj priči o slobodnom Afroamerikancu koji je prodan u ropstvo u razdoblju prije američkog Građanskog rata, no iako je imao sedam nominacija osvojio je samo tu nagradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene