Poduzetnik Zlatko Navojec ponovno će postati otac. Njegova 49-godišnja partnerica Rajka je u visokom stupnju trudnoće.

Galerija


Poduzetnik Zlatko Navojec sa svojom partnericom Rajkom dobit će ove godine dijete. Inače, gospodin Zlatko otac je naših poznatih glumaca Bojana i Gorana. 70-godišnji poduzetnik za 24sata je potvrdio da će ponovno postati otac, no nije želio duže komentirati sretnu vijest. Njegova 49-godišnja partnerica Rajka navodno se povjerila bliskim prijateljima te je trenutno u visokom stupnju trudnoće. Bojan Navojec nije htio ništa govoriti o prinovi, pa je sve preusmjerio na svog oca.

Vezani članci Goran Navojec Navojec čestitao zdravstvenim radnicima i svima poručio: ''Vremena su se promijenila, ostanite kod kuće'' Slika nije dostupna Održana premijera filma 'Visoka modna napetost' - evo zašto pogledati film!

Zlatko i Rajka su navodno jako dugo željeli bebu. Da stvar bude zanimljivija, upoznali su se preko Mire, majke Gorana i Bojana, a Rajkine rođakinje. Zlatko je tako oženio rođakinju svoje bivše supruge. Rajka i Zlatko glase kao uspješni poslovni ljudi, a bave se uzgojem holštajnskih konja za preponski sport.