odlučila ići dalje

Bivši hrvatski premijer prekinuo vezu s 34 godine mlađom partnericom, njihovoj je ljubavi nakon desetljeća došao kraj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana Maglaić i Zlatko Mateša nakon deset godina prekinuli su svoju vezu, a ona je istaknula kako su to učinili dogovorno i smireno.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši predsjednik Vlade RH, Zlatko Mateša (71) i njegova 37-godišnja partnerica Bojana Maglaić prekinuli su svoju ljubavnu vezu, doznaje Gloria.

Pogledaj i ovo showbuzz Vole se godinama Zlatko Mateša na sljemensku utrku stigao u pratnji upola mlađe djevojke Bojane

Maglaić je rekla kako je nakon deset godina veze odlučila krenuti dalje. Mateša i njegova 34 godine mlađa partnerica vezu su okončali dogovorno i smireno, a smatraju kako vrijeme provedeno zajedno trebaju sačuvati u najljepšem sjećanju.

Bivši hrvatski premijer iza sebe ima tri braka i dvoje djece, a iako je govorio kako bi i četvrti put mogao uploviti u bračnu luku, i to upravo s Bojanom, čini se kako im na tom planu nije išlo. Prije Maglaić bio je u vezi s 32 godine mlađom manekenkom Tujom iz Mongolije. Naime, Zlatko je godinama počasni konzul zemlje u kojoj je upoznao bivšu djevojku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +6 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svojom je pojavom lomio srca djevojaka diljem svijeta, a nekad zakleti neženja danas misli da je ružan i star

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene