Zlatko Mateša i Antea Kodžoman bili su vjenčani kumovi Snježani Mehun i Franzu Schillingeru koji su si izrekli sudbonosno da.

Galerija


Snježana Mehun i Franz Schillinger organizirali su svadbu koja će njihovim gostima sigurno ostati još dugo u pamćenju jer su priredili pravi spektakl.

Vezani članci Nina Badrić Na ultrakratku haljinicu Nine Badrić reagirala je i Maja Šuput, a evo i kakve veze Snježana Mehun ima s ovom fotkom! Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

Za svoju lokaciju iz snova odabrali su Kornate, a uz njih su cijelo vrijeme bili i ponosni kumovi, a u tim su se laskavim titulama našli njihovi bliski prijatelji Zlatko Mateša i Antea Kodžoman.

Uz mladence su na njihov najvažniji dan i bili drugi brojni poznati prijatelji poput Nives Celzijus, Davora Garića, Ane Rucner, te Gorana Beloševića i Ecije Ivušić koja je nakon crkvene ceremonije uhvatila i vjenčani buket.

Vjenčanje je održano u crkvi Blažene djevice Marije na Kornatima, a plovilo se i zadarskim arhipelagom koji su zajedno s uzvanicima obišli jahtom.

Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a ona tada još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije.

Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

Nije poznato kako su se upoznali i on ne voli pričati o privatnom životu, ali poglede zbog očitih detalja ne mogu izbjeći

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju