Dugo se feštalo!

Zlatku Mateši pripala važna uloga na vjenčanju Snježane Mehun, uz mladence su bili i brojni poznati prijatelji

Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun - 1 Galerija

Zlatko Mateša i Antea Kodžoman bili su vjenčani kumovi Snježani Mehun i Franzu Schillingeru koji su si izrekli sudbonosno da.

Snježana Mehun i Franz Schillinger organizirali su svadbu koja će njihovim gostima sigurno ostati još dugo u pamćenju jer su priredili pravi spektakl.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Blanka - 1 Pogledajte fotografije Poznate Hrvate ni kiša nije spriječila u izlasku na špicu, evo tko se stisnuo pod kišobranom, a tko je bio u žurbi

Za svoju lokaciju iz snova odabrali su Kornate, a uz njih su cijelo vrijeme bili i ponosni kumovi, a u tim su se laskavim titulama našli njihovi bliski prijatelji Zlatko Mateša i Antea Kodžoman.

Uz mladence su na njihov najvažniji dan i bili drugi brojni poznati prijatelji poput Nives Celzijus, Davora Garića, Ane Rucner, te Gorana Beloševića i Ecije Ivušić koja je nakon crkvene ceremonije uhvatila i vjenčani buket.

Vjenčanje je održano u crkvi Blažene djevice Marije na Kornatima, a plovilo se i zadarskim arhipelagom koji su zajedno s uzvanicima obišli jahtom.

Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a ona tada još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene