Uživaju na odmoru

Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Galerija

Zlatan Ibrahimović i njegova dugogodišnja partnerica Helen Seger snimljeni su na odmoru u Italiji, a na fotografijama se jasno vidi da su još preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, 40-godišnji Zlatan Ibrahimović, i njegova 11 godina starija životna partnerica Helena Seger trenutačno uživaju u Italiji.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović Ima 16 godina Ibrahimović ne može biti sretniji: Njegov mlađi sin krenuo je tatinim stopama, a osim Zlatanova nosi još jedno prezime

Paparazzi ih i tamo prate u stopu, pa su ih tako ovaj tjedan ulovili na jahti pokraj Sardinije, gdje je bivša švedska manekenka nogometašu pomogla staviti zavoj na nogu jer se Zlatan još oporavlja od ozlijede gležnja.

Par je uhvaćen i u trenucima nježnosti, a i nedavno su sočnim poljupcima potvrdili da njihova ljubav još cvjeta.

Zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, no čini se da su sad na odmor otišli sami, jer dječaka nije bilo oko njih ni na prethodnim fotografijama s njihova odmora.

Inače, Zlatan i Helena u vezi su od 2001. godine, a ona se jednom prilikom prisjetila njihova prvog susreta.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Ono što je također čini netipičnom ženom nogometaša je činjenica da nema zaposlene kućne pomoćnice.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu.

Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

Inače, Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 6 Nika Turković - 3 Nika Turković - 3 +15 Nika Turković - 13 Celebrity Nika Turković pozirala u toplesu, a sve kako bi se pohvalila svojim novim potezom: "Sestro goriš!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 +26 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene