Težak put

Bila je siromašna striptizeta s nasilnim dečkom, a danas je jedna od najpopularnijih glazbenica

Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: AFP) Cardi B (Foto: AFP) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Galerija

Cardi B na nedavnoj je dodjeli Grammyja postala prva žena u povijesti koja je dobila nagradu za "najbolji rap-album".

26-godišnja reperica prošlu je nedjelju ispisala povijest.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak ostaju zajedno Tvrdila je da njihov brak nepovratno uništen, no onda se predomislila i povukla papire za razvod

Radi se o Cardi B, pravim imenom Belcalis Marlenis Almánzar, koja je na dodjeli Grammyja prošlu nedjelju postala prva žena u povijesti koja je dobila nagradu za "najbolji rap-album". Njezini roditelji u djetinjstvu su ju zvali Bacardi, a tako je nastalo njezino umjetničko ime Cardi B.

No prije nego što je postala planetarno popularna i bogata glazbenica, Cardi nije imalo nimalo lagodan život u zloglasnoj njujorškoj četvrti Bronx. Radila je kao striptizeta i tako sve dok nije postala poznata na Instagramu zbog svoje, kako je rekla, "osobnosti bez filtera". Tako na njemu i danas često vrlo otvoreno i surovo komentira društvene i političke događaje, a iskrena je i u vezi svog izgleda, pa je otvoreno priznala kako je operirala grudi i stražnjicu, a popravljala je i zube.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Što se tiče vremena kada je radila kao striptizeta, reperica priznaje kako se toga nimalo ne srami jer joj je ples pomogao da zaradi, ali i da prebrodi nasilnu vezu u kojoj je tada bila. Ipak, priznala je kako je majci mjesecima lagala da čuva djecu bogatašima jer nije znala kako joj priopćiti da je striptizeta. "Bila sam jako siromašna i živjela sam s dečkom koji me tukao", otkrila je.

Kada je napokon priznala majci čime se bavi, i to u svađi, rekla joj je kako je bila prisiljena plesati kada ju je izbacila iz kuće. Ona ju je tada gurnula niz stepenice.

Cardi je zatim pokušala ostvariti svoje glazbene snove u reality showu "Love And Hip Hop: New York" te se čini kako joj je to pošlo za rukom. U showu je često znala pričati i o dečku Tommyju, koji je tada odležavao zatvorsku kaznu u trajanju od 4 godine. Veza nije opstala, a popularnost joj je donijela i ljubav s reperom Offsetom, s kojim je 2018. dobila kćerkicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Podsjetimo, par se počeo viđati početkom 2017. godine, a već krajem iste godine reper iz popularne hip-hop grupe Migos kleknuo je pred svoju izabranicu. Par se iste godine vjenčao u potpunoj tajnosti, i to u svojoj spavaćoj sobi. U ljeto 2018. godine kao kruna ljubavi stigla je kćerkica, no reperica je 5 mjeseci nakon toga na Instagramu potvrdila da su prekinuli.

Navodno je razlog bila njegova nevjera, no reperica nije rekla ništa ružno na račun oca svoga djeteta. "Ja sam ta koja donosi odluke i nitko ih drugi ne donosi umjesto mene. Nisam htjela ići bračnom savjetniku. On je to predložio, no ja nisam htjela. Nema tog savjetnika koji bi promijenio moju odluku", rekla je u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar Cardi, no čini se kako je svom suprugu ipak dala još jednu šansu jer su se sinoć pojavili zajedno na dodjeli Grammyja u Los Angelesu, a zatim i poljubili pred kamerama.

"Ja sam iz Bronxa, a u Bronxu znamo kako se nositi s hejterima. Jednostavno ih srežem i radim to brzo. Čak se i ne trudim biti smiješna. I ništa mi nije sveto pa se ne igrajte sa mnom", jednom je prilikom poručila Cardi, koja iza sebe ima nekoliko javnih tučnjava, među kojima je i ona sa zakletom neprijateljicom Nicki Minaj, koja je u jednoj prepirci spomenula njezino dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

I reperica Azealia Banks jednom ju je prilikom nazvala "Nicki Minaj za siromašne", no to nije toliko odjeknulo u javnosti jer se ona s godinama uspjela posvađati s čitavom glazbenom scenom. Ipak, kad je Cardin hit "Bodak Yellow" s trona srušio onaj Taylor Swift "Look What You Made Me Do", Taylor joj je čestitala poslavši joj cvijeće.

Vjerujemo kako je ovo tek njezin početak te kako ćemo o osebujnoj reperici čuti još puno toga... 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (FOTO: Instagram) +2 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Rakitićeva supruga pozirala u luksuznom hotelu s predivnim pogledom, no nitko nije gledao plažu

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +5 Salma Hayek (Foto: Getty Images) Celebrity Pridržavali ih asistenti: Glumice nakon cjelonoćnog tulumarenja nisu mogle same stajati ni hodati

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Celebrity Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene