Predivna i u 66. godini

Bila je jedan od najvećih seks-simbola, muž je javno pričao da ju vara, a povezivalo ju se i s nizom skandala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ornella Muti glumila je u brojnim filmskim klasicima, bila je u braku dvaput, a ima troje djece. Donosimo detalje iz njezina života.

Talijanska glumica Ornella Muti jedna je od rijetkih koja se uspješno nakon filmova u domovini probila na holivudsko tržište.

Ponude za nove filmove dobiva i u 65. godini, a prelijepa glumica proslavila se u danas već kultnim filmovima.

Kao tinejdžerica Muti je bila model, a prvi put se na velikom platnu pojavila 1970. godine u filmu "La moglie più bella". Deset godina kasnije glumila je u prvom američkom filmu te je utjelovila princezu Auru u filmskom klasiku "Flash Gordon". Nakon toga joj je karijera vrtoglavo počela rasti, a narednih je godina nanizala brojne slavne uloge te se pojavila između ostalih u filmovima "Ljubav i novac", "Casanova", "Pričekaj proljeće, Bandini", "Oscar", "Bio jednom jedan zločin" i "Rimu, s ljubavlju".

Na francuskom tržištu također je široko poznata, a proslavila se televizijskom reklamom za tjesteninu. Časopis Class glumicu je 1994. godine proglasio najljepšom ženom na svijetu. Osim glume, Muti je i uspješna poduzetnica, 2008. godine pokrenula je vlastitu liniju nakita te je otvorila trgovine diljem svijeta, uključujući Pariz, Milano, Rim i Moskvu.

Od samih početaka karijere brine se o svom izgledu te je navodno osigurala svoje grudi na 350.000 dolara.

Lijepa glumica u braku je bila dvaput, a ima troje djece. Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, kolegom iz filma "La moglie più bella". Vjenčali su se 1975., a rastali 1981. godine.

Talijanski mediji nazivali su ih najljepšim parom u državi, a njihov bračni život punio je medije diljem države. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima. Prije drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem, o kojoj se nagađalo još prije nego što je službeno započela.

Njezin drugi suprug bio je Federico Fachinetti, s kojim je u braku bila od 1988. do 1996. godine. Federico je Ornellu varao, bio je sklon alkoholu, a prije nego što je podnijela zahtjev za razvod, pričalo se kako se upetljao u mutne poslove. Rekao je u jednom intervjuu kasnije da je glumica dosadna i u krevetu i za razgovor.

Njezina je najstarija kći Naike Rivelli, za koju se vjeruje da je kći španjolskog producenta Josea Luisa Bermudeza de Castro Acase. Sina Andreu i kćer Carolinu dobila je u braku s Fachinettijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @naikerivelli ・・・ Ornella Muti si prepara per Il #viennaoperaball #ornellamuti @ornellamuti @diegopadula 🙏🏼 @jacqueline.lugner 🙏🏼@richard_lugner 🙏🏼@_celebritynetwork_ 🙏🏼 @ulyanasergeenko #ulyanasergeenko #eyewear #eyeweardesign #vienna #austria #opera #ball @ulyana_sergeenko_moscow @pasqualebruni

A post shared by Ornella Muti (@ornellamuti) on

Glumica je prije pet godina osvanula u svim medijima nakon što je dobila zatvorsku kaznu jer je 2015. godine lagala da je bolesna samo kako ne bi glumila u kazalištu, već je umjesto toga otišla na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Glumica, koja je za nastup dobila oko 25.000 eura, umjesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg.

Muti je inače podnijela zahtjev za ruskim državljanstvom godinu kasnije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene