"Zvijezda "Crnog bisera"

Na TV-u ju muče ljubavni jadi, a u privatnom životu je zavela kolegici muža, pa ga onda ostavila?

Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) Hande Erçel (Foto: Instagram) +0 Hande Erçel (Foto: Instagram) Galerija

Zvijezda serije "Crni biser", Hande Erçel, turska je ljepotica zavodljivog pogleda koju hrvatska publika budno prati na Novoj TV, a sada vam donosimo i zanimljivosti iz života ove slavne dame.

Serija "Crni biser" postala je hit čim se pojavila na hrvatskim TV ekranima. Intrigantna ljubavna priča o paru koji očajnički pokušava pronaći put jedno do drugoga, unatoč svim preprekama, oduševila je gledatelje, a u glavnoj ulozi te turske sapunice je prekrasna 25-godišnja Hande Erçel. 

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Hande će uskoro napuniti tek 26 godina, a već je ostvarila uspješnu karijeru i u Turskoj i u inozemstvu. Svoju je karijeru počela graditi kao model,  da bi se potom okušala i proslavila glumom. Hande je odrasla s djedom i bakom te sestrom koja je također glumica. Prvu veću ulogu dobila je u seriji "Luda učionica na fakultetu", a nakon toga je glumila u seriji "Drvo života". Potom je usijedila i serija "Kćeri sunca" koja je Hande lansirala u zvjezdanu orbitu,a ubrzo se proslavila i u drugim zemljama. Naime, turske serije trenutno su iznimno popularne diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. 

Ova crnokosa ljepotica tvrdi da bi se voljela okušati i u Hollywoodu, a ništa protiv ne bi imala ni da snimi film s velikim holivudskim glumicama poput Natalie Portman i Penelope Cruz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@cemtalu #LAvibes🌴

Objavu dijeli Hande Erçel (@handemiyy)

Iako ju u "Crnom biseru" gledatelji gledaju kako se muči s ljubavnim jadima, ova ljepotica u privatnom životu navodno nema tih problema. Prije dvije godine turski tabloidi su brujali o njoj jer je Merve Bolugur, drugoj turskoj glumici, protela muža, pjevača Murata Dalkılıça

Glumica se nikada nije izjasnila po pitanju toga što se dogodilo netom prije razvoda Merve i Murata, no šuškalo se da je Hande navodno iskoristila bračnu krizu i zavela pjevača, a njezin Instagram vrvi fotografijama s njihova ovogodišnjeg zajedničkog ljetovanja, iako sada tvrdi da je solo. Turski tabloidi tako tvrde da je pjevača na kraju ostavila slomljena srca. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +8 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana od Charlesa je s dobrim razlogom skrivala jednu veliku tajnu koja je sad otkrivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene