Moderna pepeljuga

27 godina stariji princ izvukao ju je iz zatvora kad je imala 16, a onda se u nju i zaljubio

Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) Elena Perminova (Foto: Instagram) +0 Elena Perminova (Foto: Instagram) Galerija

Elena Perminova odrasla je u neimaštini, a danas sa suprugom Aleksandarom Lebedovom živi život iz bajke.

32-godišnja ljepotica proživjela je život kao Pepeljuga, samo je radnja smještena u Rusiji.

Manekenka Elena Perminova danas ima život iz bajke – supruga milijardera Aleksandra Lebedeva, troje djece, prekrasne vile, brojna putovanja iza sebe, skupocjene automobile i odjeću najpoznatijih svjetskih dizajnera, a nekada nije imala ništa, i to doslovno.

Njezina životna priča započela je u dalekom i hladnom Sibiru, gdje je živjela u tolikoj neimaštini s roditeljima i sestrom da kad bi im otac donio čokoladice i žvake, cure su mislile da su osvojile svijet. A onda je Elena sa 16 godina napustila roditeljski dom te je ubrzo upala u probleme zajedno s tadašnjim dečkom.

Naime, krhka plavuša punih usnica uhvaćena je kako dila drogu u jednom noćnom klubu, zbog čega je završila u zatvoru, iz kojeg ju je izbavio njezin sadašnji suprug Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Naime, diler kojeg je Elena izdala prijetio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svjedoka, pa je dotična osuđena na 6 godina zatvora. Njezin otac tada je došao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svjedoka kao član parlamenta, no ljubav je planula tek nekoliko godina kasnije.

Lebedev je od nje stariji 27 godina, no ni to nije stalo na put njihovoj ljubavi. Elena supruga naziva anđelom čuvarom, a ubrzo nakon izlaska iz zatvora započela je njezina karijera modela fotografiranjem za slavni Playboy.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

To su joj snimanje mnogi zamjerili, no plavokosa ljepotica ističe kako ju nikada nije bilo sram. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, ubacila se u svijet visoke mode, u kojem je brzo napredovala, a tada je započela vezu s biznismenom kojeg svrstavaju među pet najbogatijih u Rusiji.

Elena je danas jedna od ikona stila u Rusiji, a njezin stil obožavaju i ljudi u drugim dijelovima svijeta gledajući njezine fotografije na Instagramu. Niti jedna svjetska revija danas ne može proći bez nje u prvom redu jer iako se ne voli hvaliti glamuroznim načinom života, Elena priznaje da jako voli šopingirati.

Naime, bračni par Lebedev vrlo je netipičan za ljude svojih financijskih mogućnosti. Ne vole se isticati i pričati o svom glamuroznom životu niti izlaziti, a najdraže im je biti kod kuće, pecati ili odlaziti na obiteljska putovanja puna raznih avantura.

S druge strane, obitelj će se ujutro probuditi te privatnim zrakoplovom otići u Paris, točnije u Disneyland, jer si to mogu priuštiti, no kako bračni par ističe, sreća djece na prvom je mjestu.

Dio njihova života možete pratiti na društvenim mrežama, na kojima su oboje ažurni, te nimalo ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni. 

Sada je mnogo jasnije zašto mediji manekenku nazivaju "modernom Pepeljugom".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene