Danas neprepoznatljiva

Proslavila se ulogom u kultnoj seriji, a nakon svih muškaraca koje je ljubila udala se za ženu

Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) +0 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Galerija

Cynthia Nixon slavu je stekla u svjetski popularnoj seriji "Seks i grad".

Glumica Cynthia Nixon (49) proslavila se 90-ih godina ulogom Mirande Hobbes u popularnoj seriji "Seks i grad", a nakon toga pažnju javnosti privlači svojim privatnim životom. 

Pogledaj i ovo showbuzz neodoljiva plavuša Razvela se tri puta i proživjela težak gubitak, mnogima će nedostajati njezin lik božice seksa u kultnoj seriji

Naime, Cynthia je od 1988. do 2003. bila u vezi s učiteljem Dannyjem Mozesom i dobili su sinove Samuela (23) i Charlesa (17). Godinu dana nakon što su raskinuli glumica se zaljubila u aktivisticu za obrazovanje Christinu Marinoni, koja im je kasnije rodila sina Maxa (9). 

Glumica je svojedobno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji. "Ne osjećam se kao da sam se promijenila. Bila sam s muškarcima cijeli svoj život i nikad se dosad nisam zaljubila u ženu. Kad se to dogodilo, nije mi se činilo čudno. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu", ispričala je Cynthia. 

Nixon se 2012. deklarirala kao biseksualka, a te godine je i savezna država Washington legalizirala istospolne brakove. Glumica je ugrabila priliku i vjenčala se s djevojkom Christine. 

Cynthia i njezina obitelj su vjernici, pa posjećuju sinagogu koja je osnovana za LGBT zajednicu. Glumica je prolazila i kroz jako teške trenutke nakon što su joj u listopadu 2010. na rutinskoj mamografiji otkrili rak dojke. Nije htjela o tome javno govoriti jer je mislila da će joj naštetiti karijeri, a sve je otkrila 2008. u televizijskoj emisiji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Zbog tog iskustva Cynthia je postala aktivistica za borbu protiv raka dojke. Prije dvije godine glumica je objavila i da je njezin najstariji sin Samuel transrodan. "Jako sam ponosna na njega. Drago mi je i da je dobio toliku potporu jer to pokazuje koliko smo kao društvo napredovali", ispričala je Nixon. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene