Leona Paraminski već nekoliko godina živi u Kaliforniiji gdje se nastavila baviti glumom.

Galerija


Hrvatska glumica Leona Paraminski četiri protekle godine nalazi se u Americi, točnije u Kaliforniji, gdje živi sa suprugom Tinom Komljenovićem.

Vezani članci Požar u Kaliforniji Požar poharao Kaliforniju: Evakuirano 60.000 stanovnika, a stotine tisuća ih ostalo bez struje Leona Paraminski (FOTO: Instagram) Pobjegla pred vatrenom stihijom! Leona strepi za dom: "Ne mogu iskazati svoju tugu"

Osim glumom i snimanjem filmova, Leona predaje glumački predmet na koledžu u Santa Barbari te možemo slobodno reći da je uspješno ostvarila svoj "američki san".

Leona je aktivna na društvenim mrežama gdje njeni obožavatelji mogu pratiti detalje iz njenog profesionalnog i privatno života u kojem uživa. To je otkrila i u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

"Santa Barbara proglašena je naboljim mjestom za živjeti u SAD-u što se vremena tiče. Prema izvješću U.S. News & World Reporta, Santa Barbara u prosjeku pruža manje od 79 oblačnih dana u godini. Što znači da imamo 286 sunčanih dana, sa samo 6 dana ispod ništice i tri dana s temperaturom većom od 32 Celzijuseva stupnja", pojasnila je Leona.

No jedan od pratitelja poručio je lijepoj glumici kako je ona sunce koja obasjava Santa Barbaru: "Daaa! Ali ti si ta, draga Leona, koja donosi pravo sunce u Santa Barbaru i okolicu! Pogledaj se samo na ovoj fotografiji: tako sretna, tako seksi i tako slobodna! I iznad svega, tako prekrasna"

Leona se nedavno na Instagramu pohvalila i fotografijom sa slavnim holivudskim glumcem Bruceom Thomasom.