I njegov tragično završio

Daliborov iznenada prekinut život obilježila je tragedija o kojoj nije volio puno pričati

Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) +0 Dalibor Andonov Gru (Foto: Facebook) Galerija

Dalibor Adonov Gru prije deset godina izgubio je prijatelja pod nerazjašnjenim okolnostima.

Susjednu Srbiju ali i čitavu regiju šokirala je tragična smrt slavnog repera Dalibora Adonova Grua, koji je izgubio život u nesreći koja mu se dogodila tijekom kitesurfinga kojeg je obožavao i kojim se bavio nekoliko godina.

Dalibor je uz glazbu obožavao sport i druženja s obitelji i prijateljima što je više puta znao istaknuti u intervjuima. Ipak, o jednom događaju, nažalost tragičnom, nikada nije volio pričati, a upravo je on obilježio njegov život.

Naime, Dalibor je prije deset godina ostao bez jednog od najboljih prijatelja koji je umro tijekom odmora u Egiptu od posljedica misteriozne bolesti, piše portal Žena.rs.

"Ovisi o trenutku ali, generalno, rad je najbolji način da skreneš misli na drugu stranu. Mnogo je lakše juriti po gradu zbog priprema za snimanje novog spota, nego sjediti kod kuće i razmišljati što se desilo i je li moralo tako biti", bio je izjavio za Svet.

Zbog te je tragedije i sam odlučio biti oprezniji te je razmišljao da sam nikada ne ode na odmor u udaljenije zemlje.

"U jednom trenutku čovek razmišlja i na taj način, ali već sljedećeg zaključuje sasvim drugačije. Ne znam što ću misliti za godinu dana", bio je zaključio Dalibor.

On je život izgubio nažalost izgubio u vlastitoj zemlji, radeći ono što je volio. Iza njega je ostala supruga Danica, s kojom je trebao proslaviti 12. godišnjicu braka te sinovi Vuk i Relja.

Do nesreće je došlo u popodnevnim satima kada je Dalibor pao u vodu kod Nautičkog kluba "Zemun". Iz vode su ga izvukli prijatelji, no hitna pomoć utvrdila je smrt na mjestu događaja, piše Blic, za koji su svjedoci izjavili kako je repera navodno udarila šipka.

"Vozio je dasku sa zmajem i podigao mu se zmaj dva ili tri puta, te je tada nastao problem. Mislimo da ga je udarila neka šipka, odmah poslije toga. Već je bio plav kada smo ga izvukli i najvjerojatnije se onesvijestio od udarca", izjavili su svjedoci koji su se našli u obližnjem restoranu.

Gru je rođen 8. ožujka 1973. godine u Dimitrovgradu, iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a poslije toga u Beograd. Glazbom se počeo baviti nakon srednje škole. Bio je poznat i kao veliki zaljubljenik u ekstremne sportove, neko je vrijeme trenirao vaterpolo, a bavio se i skijanjem i košarkom.

S pjesmom “Biću tu” 1996. godine postao je jedan od najpopularnijih repera ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji, nakon čega je objavio albume “Vetrenjače”, “Gru 2”, kompilaciju “95-2000” te mnoge druge.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene