Zinedine Zidane u sretnom je braku sa suprugom Veronique, a njihova je zaljubljenost jednaka kao i na početku veze.

Galerija


Bivšeg nogometaša i nogometnog trenera Zinedinea Zidanea, žene su obožavale od samih početaka njegove profesionalne karijere.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku" Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan i Harry u tajnosti odveli sina na ljetovanje, odabrali jednu od hit destinacija

No njegovo srce već 30 godina pripada samo jednoj ženi, supruzi Veronique. Nakon svih trenerskih obaveza i pomalo šokantnim odlaskom s pozicije trenera Real Madrida, Zinedine trenutno zasluženo odmara sa svojom obitelji krstareći jahtom uz Balearske otoke.

Zidane i Veronique se svih ovih godina ne odvajaju jedno od drugog pa tako niti na ljetnom odmoru. Društvo im prave i njihovo četvero djece 23-godišnji Enzo Alan, 20-godišnji Luca, 16-godišnji Theo i 12-godišnji Elyaz.

Zinedinov privatni život i brak nisu obilježavale afere i skandali, pa može poslužiti kao uzor i primjer mlađim kolegama koji se istim ne bi mogli pohvaliti.