Na naslovnici GQ

FOTO Zgodan i poželjan: Bilić oduševio Turke - posebno ženski dio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivši nogometni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije svoj je novi poslovni izazov pronašao u Turskoj. Sada je Bilić osvanuo na naslovnici prestižnog magazina i oduševio ljepši spol!

Bivši nogometaš Slaven Bilić okrenuo je novu stranicu u svojoj nogometnoj karijeri. Danas je u Turskoj gdje radi kao trener Bešiktaša s kojim niže uspjehe.

Pogledaj i ovo Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 6 Svoju ljubav vješto kriju Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

Bilićeva lijepa Ivana je trudna - beba stiže već u prosincu!

Osim što mu ide u karijeri, simpatije je privukao i od ženske strane pa ni ne čudi što je upravo on na naslovni turskoj izdanja GQ magazina. U intervjuu je otkrio kako najviše voli šetati svog psa i ispijati kavu u kafiću u susjedstvu. U ležernom intervjuu prisjetio je i djetinjstva. 

'Nisam imao mnogo, no bio sam sretan', rekao je Slaven kojega sada čekaju i novi izazovi u privatnom životu jer njegova djevojka čeka njihovo dijete. Lijepa Ivana trebala bi roditi djevojčicu ovoga mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene