Navodno je izbio žestok okršaj između Kate Middleton i Camille Parker Bowles, koja nije bila baš potpuno trijezna...


Kate Middleton proslavila je svojih prvih 1000 dana otkako je postala Vojvotkinja od Cambridgea.

Kraljevski par u potrazi za novom dadiljom

Vezani članci Kate Middleton i princ William Ovo je pet najskupljih vjenčanja u povijesti, pogledajte tko je potrošio čak 110 milijuna dolara Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

U vrlo kratkom vremenu, Kate je postala miljenica britanske, ali i svjetske javnosti, a ubrzo su svi shvatili kako iza njezinog pobjedničkog osmijeha stoji žena koja je odlučna u tome da živi život po svojim uvjetima te poštuje svoju poziciju buduće britanske kraljice.

Kate je do sada bila uglavnom uspješna - iza nje su kraljevsko vjenčanje, ture po Kanadi i Dalekom istoku te rođenje sinčića Georgea. No, pred Vojvotkinjom su sada i novi izazovi - briga za sina i uređenje novog obiteljskog doma iza vrata Kensington palače.

'Ona je nova majka i to joj je sad najvažnija stvar u sljedećih nekoliko mjeseci. Uči kako spojiti majčinstvo i posao', otkrio je izvor.

No Showbuz Spy navodi kako su Kate i Camilla Parker-Bowles navodno imale žestok okršaj nakon čega je pijana Camilla izjurila van! 'Camilla je bila bijesna. Izjurila je iz palače vrišteći na svoga supruga princa Charlesa - 'Uništit ću i tebe i tvoju obitelj', rekao je izvor.

Camilla se navodno razbjesnila zbog toga što je Kate pokrenula temu svađe Camille i princa Charlesa, nakon koje ga je ona napustila i otišla na krstarenje u luksuznoj jahti. A navodno se Camilla najviše naljutila na predbacivanje o njihovom razvodu koji bi mogao biti težak 350 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook