Što im je to trebalo?

Kakav gaf! Fotošopirali naslovnicu Kate i Williama s tek rođenim sinom: Izbijelili im zube, potamnili ten i ''ispeglali'' bore

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate i William (FOTO: Getty) Kate i William (FOTO: Getty) +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Na naslovnicu časopisa Woman's Day na kojoj su Kate Middleton i princ William ispred rodilišta osvrnula se voditeljica Hilary Barry. Svi se slažu da je ideja o fotošopiranju fotografije izuzetno loša.

Otkako je u ponedjeljak rodila treće dijete, ne prestaju se nizati reakcije na još jednu kraljevsku bebu Kate Middleton i princa Williama. Ono što svi još čekaju jest ime prinove, a do tada naslovnice časopisa krase fotografije vojvotkinje i vojvode ispred rodilišta.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Ista je priča i s jednim novozelandskim magazinom Woman's Day koji je svoj cover također posvetio kraljevskoj obitelji, no mnogi su primijetili da se uredništvo upustilo u pretjerano fotošopiranje.

Naime, iako je svima jasno da je Kate rodila samo nekoliko sati ranije i da je kad je stala pred kamere, izgledala kako većina žena može samo sanjati u toj situaciji, oni su se svejedno odlučili dodatno je uljepšati - i njoj i princu Williamu izbijelili su zube, potamnili ten i ''ispeglali'' lica.

Pozornost na ovaj gaf magazina privukla je televizijska voditeljica Hilary Barry, koja se na tu situaciju osvrnula na društvenim mrežama.

''Znate da joj je ovaj svijet potpuno poludio kad su urednici ovog časopisa imali potrebu fotošopirati jedan od najfotogeničnijih poznatih parova. Ne mogu ni zamisliti kakav je pritisak Kate osjećala kad je izašla pred fotografe znajući da će to biti fotografija o kojoj će pričati milijuni ljudi diljem svijeta. Kakvu to poruku šaljemo djevojkama? Da unatoč tome što je samo nekoliko sati poslije poroda Kate stala pred kamere izgledajući besprijekorno i elegantno nije bila dovoljno lijepa za naslovnicu?'' pita se ova voditeljica.

Oni koji su pročitali njezinu objavu na društvenim mrežama potpuno su se složili s njom, a i dodali su da je kvaliteta Photoshopa užasno loša.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene