Prate ih nevolje!

Koncert Spajsica u Sunderlandu zasjenila ženska tučnjava pred šokiranom djecom i publikom

Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +0 Spice Girls (Foto: Instagram) Galerija

Spice Girls odradile su 9 od ukupno 13 povratničkih koncerata.

Čini se kako je povratnička turneja slavnog ženskog benda "ukleta".

Pogledaj i ovo showbuzz NY Fashion Week Novi trend? Pjevačica 'fura' torbu na glavi!

Naravno, radi se o jednom od najpopularnijih bendova svih vremena, Spice Girls, a djevojke su trenutačno na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj u četveročlanom sastavu, bez Victorije Beckham, koja im je samo poželjela sreću na ukupno 13 koncerata.

Čini se kako im je ona bila itekako potrebna jer su već prva dva koncerta umjesto spektaklima proglašena debaklima zbog problema sa zvukom koji su ushićene obožavatelje ostavili razočaranima. Kako smo mogli vidjeti po komentarima na Twitteru, mnogi su se obožavatelji požalili kako u nekim trenucima nisu znali koju pjesmu cure izvode, a sve je rezultiralo ranijim napuštanjem koncerta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

S obzirom na cijene karata od 66 do 166 funti te 20 godina čekanja za okupljanje, bijes fanova potpuno je razumljiv. Također, tijekom dablinskog koncerta obožavatelje je šokiralo i ponašanje Mel B, odnosno Scary Spice, koja je prostačila, twerkala te zbijala rasističke šale. "Meni je dopušteno da budem rasist jer imam crnu kožu", ispalila je tijekom nastupa.

A onda je došlo vrijeme za koncert u Sunderlandu o kojem se pisalo više zbog fizičkog sukoba koji je izbio u publici, a manje o samom nastupu. Naime, na spomenutom koncertu potuklo se nekoliko žena i to pred očima šokirane djece i ostalih obožavatelja kojih je tu večer bilo ukupno 50 tisuća.

"Bile su to odrasle žene, kakva sramota. Tučnjava nije nešto što očekujete vidjeti na koncertu Spice Girls. Nemilosrdno su se tukle, a osiguranje nije dolazilo smiriti situaciju neko vrijeme", otkrila je jedna obožavateljica koja je tučnjavu i snimila, a policija je potvrdila kako istražuje incident.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Djevojke očekuju još 4 koncerta - drugi po redu u Bristolu te čak tri u Londonu. Naravno, unatoč problemima, ipak je više oduševljenih obožavatelja koji su uživali u koncertima te hitovima koje nismo zaboravili niti dva desetljeća kasnije.

Ipak, da Mel B, Mel C, Emmu i Geri prati neka loša karma od početaka povratničke turneje nije laž. Nadamo se samo kako će iduća četiri koncerta proći bez problema. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gržetić skroz desno (Foto: Danijel Galić) ELFS Pool party (Foto: Danijel Galić) Lana Gržetić (Foto: Instagram) Lana Gržetić (Foto: Instagram) +0 Lana Gržetić (Foto: Instagram) Celebrity Bivša Miss Hrvatske, koja nevjerojatno nalikuje na Angelinu Jolie, ovih je dana tulumarila u Istri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene