Maša Petrov, Ana Karamarko i Sanja Orešković supruge su najmoćnijih ljudi u državi.


One su u pozadini, ali jednako su važne. Supruge najvažnijih muškaraca u Hrvatskoj prave su ljepotice. Iako se generalno skrivaju od medija i fotografa, teško ih je ne primijetiti. Tomislav Karamarko, Božo Petrov i Tihomir Orešković u braku su sa zgodnim damama.

1. Ana Karamarko

Vezani članci Slika nije dostupna RETORIKA GLAVNIH AKTERA KRIZE 'Karamarko kontradiktoran, Petrov patetičan, Orešković igra na najjaču kartu' Slika nije dostupna Tko izlazi iz starog i ulazi u novi mogući sastav Vlade?

Prezgodna Ana privlači pažnju gdje god se pojavi. Bilo bi to tako i da nije supruga potpredsjednika Vlade i čelnika HDZ-a, jer je zaista riječ o vrsnoj ljepotici. Osim toga, Ana ima iza sebe uspješnu karijeru, a poznata je i kao borac za prava životinja. Uza sve, majka je malene Katarine, koju je na svijet donijela u listopadu prošle godine.

2. Maša Petrov

Zgodnu učiteljicu iz Metkovića šira javnost upoznala je na ovogodišnjoj dodjeli Porina. Maša Petrov zablistala je u društvu svog supruga Bože. Božo i Maša roditelji su troje djece, a prijatelji potpredsjednika Vlade kažu kako je Petrov Mašu osvajao godinama te se radi o zaista velikoj ljubavi.

3. Sanja Orešković

Najmanje se zna o Sanji Orešković, supruzi premijera Tihomira Oreškovića. Krhka i elegantna plavuša izgledala je sjajno tijekom posjete prinčevskog para - Charlesa i Camille. Elegantna i odmjerena Sanja pokupila je simpatije javnosti! Dok Orešković godinama gradi karijeru, kod kuće je posvećen obitelji. Kako i ne bi bio, kada je tijekom braka sa lijepom Sanjom dobio četvero djece.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju