Popularne WAG-sice

Pravi video za dobro jutro - možete li se odlučiti koja je ljepša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pisali smo o domaćim, ali i stranim ženama nogometaša, ali uvijek je pravi trenutak za spominjanje ljepše strane Europskog nogometnog prvenstva.

Europsko nogometno prvenstvo je počelo, a osim nogometaša, lopte i rezultata oči svijeta uprte su i u lijepe žene nogometaša. Popularno zvane WAG-sice (wives and girlfriends eng., žene i supruge) osim na tribinama, bodre svoje polovice i putem društvenih mreža, a dok traje nogometno ludilo tražit će se ona ljepotica koja bi mogla odnijeti titulu najljepše.

Pogledaj i ovo showbuzz CRO VATRENE NAVIJAČICE Ovako su naše cure navijale za Vatrene!

Pisali smo o domaćim, ali i stranim ženama nogometaša, ali uvijek je pravi trenutak za spominjanje ljepše strane Europskog nogometnog prvenstva.

Na listama je svoje mjesto našla i mađarska manekenka Viktoria Varga. Iako Mađarica, na Instagramu je jasno dala do znanja da navija za Italiju i svog supruga Graziana Pellea.

Lijepa Ana Lewandowski potegla je do Francuske gdje brani, a čije nego Poljske boje. Ana s tribina navija za poljskog napadača Roberta Lewandowskog.

Među najljepšima je i tenisačica iz susjedstva Ana Ivanović, djevojka njemačkog reprezentativca Bastiana Schweinsteigera.

Na gotovo svakoj listi našla se i jedna hrvatska nevjesta Španjolka Raquel, supruga našeg Ivana Rakitića. Njezino i ime njihove dvije kćeri Ivan sa sobom nosi na personaliziranim štitnicima, a pravo pitanje je za koga će lijepa Raqel navijati za tjedan dana kada će Hrvatska odmjeriti snage sa Španjolskom.

Jasno je zato za koga će navijati prelijepa Španjolka Sara Carbonero, supruga španjolskog golmana Ikera Casillasa.

Bez obzira čije boje branile - navijačice su pokazale da nogomet nije rezerviran samo za muškarce.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene