Žene koje ih bodre

Iza naših uspješnih nogometaša stoje njihove LJEPOTICE

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zahuktava se nogometna groznica, a osim nogometa u centru pažnje bit će i lijepe žene nogometaša.

Europsko nogometno prvenstvo sve je bliže, a osim nogometa i nogometaša u centru će biti i njihove lijepe žene. Baš kao što je to slučaj i sa svjetskim nogometašima i naši se dečki mogu pohvaliti da su im njihove bolje polovice prava podrška, a mnoge su itekako zaslužile da ih zovemo ljepoticama.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Franka Batelić već je tri godine u sretnoj vezi s braničem Lokomotiva iz Moskve Vedranom Ćorlukom. Par je nedavno bio na romantičnom putovanju u Africi. Prvo se nagađalo da je vjenčanje blizu, potom da su prekinuli, no čini se da mladi par jednostavno uživa u svojoj ljubavi.

Ivan Rakitić također ima podršku sa tribina, a njegova ljubav Raquel Mauri Rakitić svakako je na list lijepih žena nogometaša. Barcelonin nogometaš Ivan Rakitić pravi je obiteljski čovjek. Njegovi profili na društvenim mrežama prepuni su obiteljskih fotografija, a u medijima se često vide njegove izjave prepune ljubavi prema ženi Raquel i djeci. Nogometaš se 2013. godine vjenčao s Raquel Mauri. Raquel je iz Seville, jednostavna i skromna žena za koju su mediji često komentirali da se ne uklapa u tipičan profil žena nogometaša. Par ima kćer Altheu, a nedavno su postali roditelji još jedne kćerkice, Adare.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Luka Modrić svoje slobodne trenutke provodi u obiteljskom okruženju. Nogometaš Real Madrida i njegova žena Vanja, s kojom je u braku već pet godina, koriste svaki trenutak za uživanje sa svojom djecom, sinom Ivanom i kćeri Emom. Osim što je lijepa, Vanja obožava nogomet i Luka ne propušta priliku da se pohvali da zajedno sa suprugom gleda i analizira nogometne utakmice.

Darijo Srna je nogometaš koji je izrazito vezan za svoju obitelj. Nogometaš ukrajinskog Šahtara je 2010. godine uplovio u bračnu luku s Mirelom Forić. Par ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla. Mirela je prava podrška svom suprugu, a također je i ugodno oku vidjeti ovakvu ljepoticu na tribinama.

Izabel Andrijanić osvojila je srce mlade zvijezde Matea Kovačića. Iako je u dobi kada se očekuju razuzdani izlasci i tulumarenje do zore, Mateo, čini se, nije željan takvih provoda. Kovačić se nakon šestogodišnje veze zaručio sa svojom vršnjakinjom, 22-godišnjom studenticom Izabel . Par se upoznao u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a danas zajedno žive u Madridu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene