Ove su dame uzele stvar u svoje ruke i same postavile 'sudbonosno pitanje'.


Iako je uvaženo mišljenje da je muškarac taj koji mora kleknuti i postaviti ključno pitanje, za ove dame to ne vrijedi. One su same uzele stvar u svoje ruke i postavile svojim dečkima pitanje 'Hoćeš li se oženiti za mene?'.

Vezani članci Princ William Princ William umalo je završio na spoju s pjevačicom koja je nekad žarila i palila, a ona je otkrila pokoji detalj o njihovu odnosu Slika nije dostupna BORBA ZA OPSTANAK One su mlađe, ljepše i opasna konkurencija

Kraljica Victoria zaprosila je svog rođaka Princa Alberta 1839. godine. U svom je dnevniku napisala da ga je tog dana pozvala u sobu i jednostavnu mu postavila pitanje.

'Zbilja sam osjećala da je to najljepši trenutak u mom životu', napisala je.

Elizabeth Taylor također spada na popis odvažnih dama. Legendarna hollywoodska glumica udavala se osam puta, a dva puta je dala priliku kolegi glumcu Richardu Burtonu. Dvadeset godina mlađeg glumca Michaela Wildinga sama je zaprosila.

Zsa Zsa Gábor prestigla je Elizabeth za jednog muža. Ova se ljepotica udavala čak devet puta, a svakog je puta sama postavila sudbonosno pitanje! To je prava neovisna žena!

Britney Spears također je pronašla svoje mjesto na ovom popisu. Godine 2004. odlučila se udati za Kevina Federlinea pa ga je zaprosila na zajedničkom letu iznad New Yorka. Kevin je nakon toga medijima ispričao da je odbio njezinu ponudu, samo da bi je sam zaprosio nekoliko sati kasnije.

Pink baš djeluje kao žena koja zna što želi i kojoj nije problem postaviti ovo pitanje. A još je uz to i originalna. Sadašnjeg supruga Careyja Harta zaprosila je tijekom utrke automobila na kojoj je Hart sudjelovao. Pink je u rukama imala veliki natpis na kojem je pisalo: 'Hoćeš li se oženiti za mene?', no on je prvi puta samo prošao automobilom uz nju. Pink je zatim promijenila natpis na transparentu u 'Ozbiljna sam!', a Hart je naravno pristao. Kasnije je priznao da je vidio tek drugi transparent.