Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dugo ga nismo gledali u TV seriji, no Željko Pervan spreman je na novi izazov. U našem kratkom intervju, otkrio nam je sve o svojoj ulozi u novoj seriji Nove TV - Kud puklo da puklo.


Sjajan cast nove serije 'Kud puklo da puklo' predstavit će publici nevjerojatne likove: kompleksne, slojevite, živopisne. Likove koji će unijeti smijeh i zabavu u naše domove.

'Zbog Ljube ću nestati sa svih onih lista najseksi glumaca'

Dobro došli u Oštovac: Upoznajte likove iz serije 'Kud puklo da puklo'

1. Dugo vas nije bilo na malim ekranima, pa što je ovoga puta presudilo?

Imao sam pauzu od četiri godine ali sa povremenim gostovanjima u raznim predstavama itd. Hotimice sam se odmaknuo od svagdašnje jadikovke radeći koliko sam baš morao. Bio mi je potreban odmak od sebe sama. Ovog puta presudio je, kao uvijek, izazov. Izazov i Rukavina, kreativni producent serije.

2. Novu seriju snimali ste u okruženju Žumberka, pa koji su bili najveći izazovi?

Najveći izazov na Žumberku bilo je vrijeme, oblaci i sunce, te putovanje do mjesta snimanja.

3. Možete li nam nešto reći o svojoj ulozi?

Uloga Marka koju igram zahtjevna je poradi složenog odnosa među likovima a i zbog želje da ga što uvjerljivije predstavim gledateljima. Ako netko shvati da je lik kojeg igram izmišljen onda nisam dobro obavio zadaću. Do te mjere sam posvećen tom čovjeku. Ne želim gledatelje, želim svjedoke mog teškog života.

4. Što gledatelji mogu očekivati od nove serije?

Mislim da valja očekivati dugo očekivan uradak. Vrhunac uspjeha je poistovjećivanje sa likovima, očekujem da gledatelji ovoga puta žive sa nama, smiju se i plaču kada i mi. Siguran sam da će gledatelji uživati u živopisnim likovima njihovim borbama sa vlastitim slabostima... Riječ je o životima ljudi iz kojih su odstranjeni i dosadni i banalni dijelovi nepoznatih ljudi, a svima opet poznati i bliski.

Vezani članci Barbara Vicković - 3 Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova Serija Kud puklo da puklo Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"?

Iz kreativnog pera Vlade Bulića i Mirne Miličić nastala je priča koja će nas odvesti u Liku i predstaviti nam fascinantne likove s kojima ćemo provoditi večeri. Kreativni producent je Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

Ovu će nam jesen uljepšati serija Kud puklo da puklo na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook