Oženjen otac četvero djece i djed četvero unučadi Željko Novosel iz Zagreba ne odustaje od dolazaka u show Supertalent.


Željko Novosel možda nije najstariji kandidat na Supertalentu, ali je sigurno kandidat s najviše iskustva na njemu.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu! Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput Novi član žirija Supertalenta prvi put progovorio o nedavnom vjenčanju: ''Možda najljepši dan u mom životu!''

Oženjen je, otac četvero djece i djed četvero unučadi. Po zanimanju je automehaničar i trenutačno radi u zagrebačkoj Čistoći kao Tehničar na reciklažnom dvorištu u Maksimiru. Ističe da nema glazbeno obrazovanje, ali voli pjevati, pa je član zbora KUD Bosiljak iz Čučerja. Kao glumac amater više od četrdeset godina zabavlja ljude u raznoraznim prigodama, najčešće na kajkavskom dijalektu i nadimak mu je Petrica Kerempuh.

Željko je dosad bio četiri puta u ovoj emisiji, a ako ste mislili kako će nova sezona proći bez njega, gadno ste se prevarili - jer evo ga ponovno na istom mjestu!

"Kad nastupam negdje, nije mi problem za tri pijana gosta u birtiji govoriti stihove ili pjevati, samo ako će mi poslije zapljeskati. Pljesak publike je ono što me veseli, zbog toga radim to što radim. Nekim ljudima idem čak i na živce jer meni nije veselje ako nemam pjesme. Netko bi razgovarao o politici, netko o nečem drugom, a ja bih samo pjevao", ističe simpatični Željko, koji očito voli biti u centru pažnje.

"Osjećam se malo uzbuđeno jer meni ovo nije prvi, već peti put idem na Supertalent, a dosad nisam prošao. Mojoj supruzi je već dosta toga da se prijavljujem, rekla mi je ako sad ne prođem, da ne dolazim doma", iskreno je ispričao Željko, koji prošle godine nije imao hrabrosti doći. Maja Šuput pitala ga je dokad misli dolaziti.

"Ja još imam godinu i pol do penzije, do smrti još desetak godina, pa evo, izdržat ćemo", našalio se 63-godišnji pjevač koji je ovoga puta odlučio izvesti Santa Luciju.

"Vi ste očigledno kao i ja, predodređeni da zabavljate narod, a zašto niste još postali megazvijezda, to je do Martine Tomčić, ona je najduže s vama", našalila se Maja.

"Sigurna sam da postoji razlog zbog čega ranije niste prošli, ali ne mogu se oteti tom dojmu da nagradim vašu upornost, smatram da je i to supertalent, zato sam za prolaz", rekao je Davor.

Maja ga nije podržala, Janko je rekao da će Željko prolaziti koliko će biti u žiriju, a Martina nije bila sigurna što učiniti, pa mu je ipak dala ne.

U daljnjeg ga natjecanju nećemo gledati, ali ne sumnjamo da će se on opet prijaviti sljedeće godine.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju