Legendarni televizijski voditelj, putopisac, pustolov, novinar, kolumnist i 'predsjednik Republike Peščenice' Željko Malnar iznenada je umro.


Iznenada je preminuo Željko Malnar (69), piše Jutarnji list.

Vezani članci Slika nije dostupna Željko Malnar otišao na svoju 'posljednju ekspediciju' Slika nije dostupna VIDEO Neki od najboljih trenutaka Noćne more Željka Malnara

Televizijski voditelj, putopisac, pustolov, novinar i kolumnist u Hrvatskoj je vjerojatno najveću slavu stekao satiričnom emisijom 'Nightmare Stage', koja se godinama emitirala na OTV-u, a zatim i na televiziji Z1.

U sklopu te antitelevizijske emisije, koju su obilježavali specifični likovi poput Ševe, Cezara i Jarana, a u kojoj je ugošćavao ljude iz svih sfera društva, obnašao je dužnost predsjednika Republike Peščenice.

>> Jim Morrison je umro, ali LEGENDA i danas živi!

No prije toga, Malnar se bavio istraživačkim radom, autor je preko 70 dokumentarnih filmova i reportaža iz Turske, Jordana, Iraka, Irana, Afganistana, Pakistana, Indije, Šri Lanke, Maldiva, Tajlanda, Paname, Portorika, Ekvadora, Samoe, s južnoga Pacifika, Novih Hebrida (Vanuatua), Salomonovih Otoka...

Željko Malnar će mnogima ostati u lijepom sjećanju, a njegove emisije sigurno će nasmijavati još generacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook