'ne treba snove...'

Sjećate se njega? Domaći latino šarmer se vraća!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Krušlin & Latino u velikom stilu vraćaju se na male ekrane, snimljen video spot za aktualni singl 'Ne trebam snove da te sanjam' - Pogledajte ekskluzivnu fotogaleriju!

Aktualnim singlom 'Ne trebam snove da te sanjam' koji je ovih dana pušten u radijski eter Željko Krušlin & Latino najavili su veliki povratak na glazbenu scenu. Ljubitelji latino glazbe, ponovno su došli na svoje uživajući u singlu u kojem je glavna vodilja povratak latinoameričkoj glazbi, swingu, flamencu, a sve zapakirano u itekako prepoznatljiv stil Latina.

Latino zavodnici Jennifer Lopez i Ricky Martin razmijenili vruće trenutke u novom video spotu

Sam Željko Krušlin ističe kako od ovog singla očekuje da napravi svoje, a u tome će svakako pomoći i video spot koji je snimljen pod redateljskom palicom Ive Biočine, koji je osmislio zanimljivu priču oko aktualnog singla. 'Spot je sniman na dvije lokacije, u mojoj vikendici u Moslavini i Zagrebu, na našem prekrasnom Gornjem gradu. Redatelj spota Ivo Biočina osmislio je priču, vođen samom pjesmom, a kao gošća u video spotu pojavljuje se Petra Jeričević, pobjednica Plesa sa zvijezdama, te se pred sam kraj pojavljuju članovi Latina iz prvobitne postave grupe. Snimanje je proteklo u radnoj, ali opuštajućoj atmosferi uz vrhunski roštilj. Jako sam zadovoljan odrađenim i nadam se da će brojna publika uživati kako u singlu, tako i u video spotu', rekao je Željko Krušlin

Do izlaska video spota uživajte slušajući singl 'Ne trebam snove da te sanjam'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene