iscrpila ga bolest

Željko Krušlin Kruška zbog posljedica korone završio u bolnici, njegova supruga otkrila u kakvom je stanju

Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin Kruška (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Željko Krušlin Kruška (Screenshot: Video) Galerija

Željko Krušlin Kruška hospitaliziran je u zagrebačkoj bolnici Vuk Vrhovec zbog posljedica koronavirusa.

Naš poznati glazbenik Željko Krušlin Kruška (64) završio je u bolnici jer mu se zakompliciralo stanje nakon što je prebolio koronavirus, piše Story.

Pogledaj i ovo Željko Krušlin Kruška - 3 Bila mu je u spotu Željko Krušlin postao je otac s 23 godine, ali da ima kćer saznao je tek 15 godina kasnije: "Bio mi je veliki šok"

U zagrebačku bolnicu Vuk Vrhovec primljen je prije osam dana zbog iscrpljenosti i upale pluća koju je dobio dok je tri tjedna ležao u svom domu i borio se s koronom.

"I ja sam preboljela koronu, a zarazila sam se od Željka. No ja sam naspram njega imala 'smiješne' simptome, vrtoglavicu, temperaturu, mučnine i umor. Željko se baš pazio da se negdje ne zarazi, išao je samo na tržnicu i dućan, i družio se s dvojicom prijatelja iz kvarta. Prva četiri dana imao je blage simptome, glavobolju, hunjavicu i temperaturu malo iznad 37 stupnjeva. No peti dan mu je postalo puno lošije", ispričala je Željkova supruga Ivana za Story.

Rekla je kako je Željku tada temperatura skočila na preko 39 stupnjeva i teško su je skidali, te da danima nije mogao ništa pojesti niti ustati iz kreveta.

"Počeo je strašno kašljati, po tri sata bez prestanka, a kašalj je bio neproduktivan, ništa nije mogao iskašljati. Dobio je upalu pluća i tad je morao u bolnicu", objasnila je. Otkrila je i da je u bolnici dobivao doze kisika, što mu je puno pomoglo i nisu ga trebali spajati na respirator.

"Jako ga je iscrpila korona. Izgubio je oko deset kilograma. Sad mu pomalo daju hranu, a moraju mu još napraviti niz pretraga. Problem je što ima visoki šećer jer mu je korona 'sjela' na gušteraču. No, on je silno jakog duha. Kako ne može raditi na glazbi, čita knjige, rješava križaljke, a htio bi i da mu donesemo pribor da može slikati", rekla je Ivana koja svojeg supruga zbog mjera ne može posjetiti u bolnici i to joj teško pada.

"Zahvaljujući pravovremenoj reakciji liječnika i medicinskih sestara izbjegao je još ozbiljnije komplikacije i na tome sam im puno zahvalna", naglasila je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Celebrity Oženio se peti put, supruga je mlađa 30 godina od njega i četiri godine od njegovog sina, hoće li se ovaj put smiriti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene