Željko Krušlin Kruška hospitaliziran je u zagrebačkoj bolnici Vuk Vrhovec zbog posljedica koronavirusa.

Galerija


Naš poznati glazbenik Željko Krušlin Kruška (64) završio je u bolnici jer mu se zakompliciralo stanje nakon što je prebolio koronavirus, piše Story.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija Dvije žene dobile ugruške: SAD istražuje novu smrt te hospitalizaciju nakon cijepljenja Johnson&Johnsonom Ministar Beroš u posjet karlovačkoj bolnici Beroš najavio mini akcijski plan treće faze cijepljenja: ''Ova kriza mora nam svima otvoriti oči''

U zagrebačku bolnicu Vuk Vrhovec primljen je prije osam dana zbog iscrpljenosti i upale pluća koju je dobio dok je tri tjedna ležao u svom domu i borio se s koronom.

"I ja sam preboljela koronu, a zarazila sam se od Željka. No ja sam naspram njega imala 'smiješne' simptome, vrtoglavicu, temperaturu, mučnine i umor. Željko se baš pazio da se negdje ne zarazi, išao je samo na tržnicu i dućan, i družio se s dvojicom prijatelja iz kvarta. Prva četiri dana imao je blage simptome, glavobolju, hunjavicu i temperaturu malo iznad 37 stupnjeva. No peti dan mu je postalo puno lošije", ispričala je Željkova supruga Ivana za Story.

Rekla je kako je Željku tada temperatura skočila na preko 39 stupnjeva i teško su je skidali, te da danima nije mogao ništa pojesti niti ustati iz kreveta.

"Počeo je strašno kašljati, po tri sata bez prestanka, a kašalj je bio neproduktivan, ništa nije mogao iskašljati. Dobio je upalu pluća i tad je morao u bolnicu", objasnila je. Otkrila je i da je u bolnici dobivao doze kisika, što mu je puno pomoglo i nisu ga trebali spajati na respirator.

"Jako ga je iscrpila korona. Izgubio je oko deset kilograma. Sad mu pomalo daju hranu, a moraju mu još napraviti niz pretraga. Problem je što ima visoki šećer jer mu je korona 'sjela' na gušteraču. No, on je silno jakog duha. Kako ne može raditi na glazbi, čita knjige, rješava križaljke, a htio bi i da mu donesemo pribor da može slikati", rekla je Ivana koja svojeg supruga zbog mjera ne može posjetiti u bolnici i to joj teško pada.

"Zahvaljujući pravovremenoj reakciji liječnika i medicinskih sestara izbjegao je još ozbiljnije komplikacije i na tome sam im puno zahvalna", naglasila je.

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

Oženio se peti put, supruga je mlađa 30 godina od njega i četiri godine od njegovog sina, hoće li se ovaj put smiriti?